Bogdan Popescu, noul Director General al Tarom, din data de 23 octombrie

0
Publicat:

Consiliul de Administrație al Companiei Tarom a decis anumite schimbări în management-ul executiv, cu scopul de a revitaliza şi de a optimiza activitățile de conducere și coordonare ale companiei aeriene.

avion Tarom
Bogdan Popescu: noul Director General al Tarom, din data de 23 octombrie

Astfel, începând din data de 23 octombrie 2023, în urma îndeplinirii formalităților legale, funcția de director general al Tarom va fi preluată de domnul Bogdan Popescu. Acesta este absolvent al Facultății de Aeronave, al Facultății de Drept din cadrul Universității București, cât și al programului EMBA Asebuss. Domnul Popescu are o experiență de peste 25 de ani în companii de renume internaţional, precum Shell, METRO și Microsoft. De asemenea, în anul 2021 domnul Popescu a ocupat funcția de Președinte al Consiliului de Administrație al Avioane Craiova SA.

Pentru asigurarea atât a unei tranziții eficiente, cât și a continuității activității Companiei, s-a decis totodată numirea actualului director general, domnul Costin Iordache, în funcția de director economic, cât și numirea actualului director economic, domnul Narcis Obeada, în funcția de director comercial.

Obiectivul principal al noii echipe de management rămâne finalizarea și implementarea planului de restructurare, ce va conduce la revitalizarea companiei și transformarea ei într-o organizație profitabilă și modernă.

Fostul director ea fost în funcție pentru doar 10 luni

Directorul financiar al companiei Tarom, Costin Iordache, a fost numit pe data de 4 ianuarie în postul de director general interimar, după ce mandatul de director general al lui Mihăiță Ursu s-a terminat.

Astăzi, 4 ianuarie 2023, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM a luat act de ajungerea la termen a contractului de mandat al directorului general CEO -Mihăiță URSU, funcție deținută de acesta în ultimul an calendaristic și în perioada iunie 2020 - iunie 2021.

În acest sens, ținând cont de necesitatea asigurării unei continuități în demersurile inițiate de către companie, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Transporturi Aeriene Române TAROM l-a numit în funcția de Director General interimar pe domnul Costin IORDACHE, care la data numirii ocupa funcția de director financiar în cadrul companiei", se arata în comunicatul transmis de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii (MTI).

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite