Revolut a lansat Rewards: reduceri speciale şi cashback la cumpărături

Revolut a lansat Rewards: reduceri speciale şi cashback la cumpărături

Revolut a lansat funcţionalitatea Rewards pentru toţi utilizatorii din România, pentru a le oferi acestora oportunitatea de a achiziţiona cadouri celor dragi la preţuri preferenţiale în sezonul de cumpărături.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu Rewards, utilizatorii Revolut beneficiază de reduceri speciale şi cashback la o varietate de branduri bine cunoscute şi apreciate, doar prin utilizarea cardului lor Revolut.
 
Ofertele disponibile de la branduri precum Decathlon, Elefant, Farmec şi multe altele sunt disponibile instantaneu tuturor utilizatorilor Revolut.
 
Utilizatorii Revolut din România se pot bucura de oferte personalizate de la companii din domenii diverse, printre care se numără: fashion, hoteluri, mâncare şi băuturi, sănătate şi frumuseţe, şi multe altele. 
 
Revolut pune la dispoziţia utilizatorilor două tipuri de rewards, reduceri şi cashback. Prima categorie le oferă utilizatorilor o reducere la un anumit comerciant atunci când efectuează plata online utilizând Revolut. Utilizatorii trebuie doar să acceseze site-ul comerciantului prin intermediul aplicaţiei Revolut sau să utilizeze un cod de reducere.
 
Cea de-a doua categorie, cashback, le oferă utilizatorilor bani înapoi, un procent din valoarea plătită, atunci când au plătit la comerciantul partener folosind cardul Revolut. Mai multe informaţii referitoare la termenii şi condiţiile ofertelor sunt disponibile direct în aplicaţia Revolut. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările