Aţi văzut „Lupul de pe Wall Street“? Omul care a trăit povestea din film, Jordan Belfort, vine în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jordan Belfort, omul a cărui poveste a inspirat filmul lui Martin Scorsese, „Lupul de pe Wall Street”, va veni în România pe 18 noiembrie 2014 şi va susţine mai multe prelegeri în cadrul unei  conferinţe organizate de Extreme Training.

Personajul real al vieţii de pe Wall Street", omul care în anii 90 câştiga un milion de dolari pe săptămână, şi-a construit astăzi un stil de training care îi permite să pregătească orice companie sau individ.

Potrivit organizatorilor, Jordan Belfort se va afla în premieră în România, la invitaţia Extreme Training, şi va susţine în data de 18 noiembrie 2014 o conferinţă în cadrul căreia "va dezvălui secretele din spatele succesului său excepţional, metoda sa proprie de vânzări «Straight Line Persuasion»“.

Diferit de personajul din film

În „Lupul de pe Wall Street”, Leonardo DiCaprio interpretează rolul lui Jordan Belfort, brokerul de pe Wall Street care a stat în spatele unuia dintre cele mai mediatizate scandaluri legate de bursă în anii 90.

Poate ceea ce este însă mai puţin cunoscut este faptul că Jordan Belfort, lupul de pe Wall Street,este un personaj real, un om cu o charismă excepţională, un maestru al vânzărilor şi al persuasiunii şi un om cu mult schimbat faţă de personajul prezentat în film“, precizează organizatorii.

Vă învaţă cum să vă feriţi de ce a păţit el

Fostul broker este acum speaker şi trainer şi îşi utilizează abilităţile şi cunoştinţele de vânzare şi persuasiune pentru a-i învăţa pe alţii cum pot fi mai persuasivi, cum pot vinde mai mult, cum pot obţine mai mult de la viaţă şi cum pot face toate aceste lucruri în mod etic, pentru a nu suferi consecinţele pe care le-a avut el de suferit pentru acţiunile sale nesăbuite.

Pentru mai multe informaţii despre Jordan Belfort şi despre conferinţă, puteti vizita pagina oficială www.traininguri.ro/belfort

Extreme Training este o companie fondată în 2005, oferind o gamă largă de servicii de formare profesională sau consultanţă. Compania a organizat conferinţa „Leadership: The Power of Emotional Intelligence“ avându-l ca invitat pe celebrul Dr. Daniel Goleman, numit părintele inteligenţei emoţionale.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite