Wizz Air îşi reia zborurile de pe opt aeroporturi din România. Lista destinaţiilor

Wizz Air îşi reia zborurile de pe opt aeroporturi din România. Lista destinaţiilor

Wizz Air, principala companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cea mai ecologică linie aeriană din Europa, şi-a redeschis bazele de la Sibiu şi Timişoara şi a anunţat redeschiderea bazei din Craiova pentru 19 iunie.

Pasagerii pot rezerva zboruri pe un total de 35 de rute către unele dintre cele mai populare ţări precum: Germania, Austria şi Elveţia. De asemenea, zborurile către aceste ţări au fost reluate şi de la celelalte baze şi aeroporturi de unde Wizz Air operează în România. 
 
Pentru a ajuta pasagerii şi echipajul să călătorească în siguranţă şi fără griji, Wizz Air a implementat măsuri de igienă suplimentare pentru a sprijini distanţarea fizică în timpul îmbarcării şi curăţenia sporită la bord. Ca parte a măsurilor de protecţie a sănătăţii clienţilor şi a echipajului, pasagerii ar trebui să facă check-in şi orice achiziţii de servicii online, cum ar fi plata pentru bagajele suplimentare, pentru a reduce interacţiunea neesenţială la aeroport. În încercarea de a limita răspândirea posibilelor infecţii, pasagerii sunt rugaţi să respecte noile reguli de distanţare fizică atât în timpul îmbarcării, cât şi al debarcării.
 
Deşi filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,97% din virusuri şi bacterii din aerul din cabină, echipajul, precum şi pasagerii trebuie să poarte măşti pe tot parcursul zborului. Echipajul de cabină va distribui şerveţele de igienizare fiecărui pasager, în timp ce eliminarea revistelor de la bord şi încurajarea plăţii contactless în timpul cumpărăturilor la bord sunt măsuri introduse pentru minimizarea contactului fizic. Pe zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supraveghea distanţarea locurilor între pasageri.
 
Wizz Air va continua programul său de curăţenie zilnic strict, aeronavele fiind dezinfectate în timpul nopţii, în conformitate cu indicaţiile oficiale. Toate noile proceduri de siguranţă pot fi urmărite în acest videoclip.
 
Paulina Gosk, Corporate Communication Manager Wizz Air, a declarat: „Suntem încântaţi să redeschidem bazele noastre din Sibiu, Craiova şi Timişoara şi să reluăm zborurile către mai multe destinaţii pentru a le permite pasagerilor din România să îşi viziteze rudele care locuiesc în străinătate, să călătorească în interes de afaceri sau pentru relaxare. Preocuparea noastră principală este sănătatea, siguranţa şi bunăstarea pasagerilor şi a echipajului nostru. Am implementat o serie de măsuri de protecţie pentru a asigura cele mai bune condiţii sanitare posibile. Suntem gata să primim pasagerii la bord!”
 

TOATE RUTELE WIZZ AIR OPERATE ÎN PREZENT DIN ROMÂNIA

Oraş

Destinaţii

Bucureşti

Basel-Mulhouse-Freiburg, Lisabona, Oslo Torp, Geneva, Billund, Malmo, Dortmund, Nurnberg, Stockholm Skavsta, Tel-Aviv

Cluj-Napoca

Viena, Basel-Mulhouse-Freiburg, Dortmund, Berlin Schonefeld, Memmingen, Frankfurt-Hahn, Nurnberg, Malmo, Billund

Timişoara

Dortmund, Karlsruhe Baden-Baden, Memmingen, Frankfurt-Hahn

Iaşi

Dortmund, Larnaca, Billund

Sibiu

Dortmund, Karlsruhe Baden-Baden, Memmingen, Frankfurt-Hahn, Nurnberg

Craiova

Koln

Suceava

Memmingen

Târgu Mureş

Memmingen, Budapesta

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările