Un restaurant din capitală va oferi în mod gratuit masa pentru sute de cadre medicale implicate în diagnosticarea şi tratarea COVID-19

Un restaurant din capitală va oferi în mod gratuit masa pentru sute de cadre medicale implicate în diagnosticarea şi tratarea COVID-19

Un restaurant din Bucureşti va feri gratuit masa a sute de cadre medicale

Un restaurant bucureştean va asigura, din resurse proprii, masa pentru 600 de cadre medicale, timp de o lună, şi le propune partenerilor să i se alăture în acest demers, prin achiziţionarea unui număr fix de meniuri zilnice de prânz.

Ştiri pe aceeaşi temă

Restaurantul bucureştean Red Angus Steakhouse lansează proiectul „Împreună, împotriva COVID-19” prin care va asigura, din resurse proprii, masa pentru 600 de persoane, în intervalul 25 martie - 24 aprilie.  Totodată, companiile care activează pe teritoriul României sunt invitate să îşi unească forţele pentru a livra prânzul zilnic, timp de o lună, cadrelor medicale implicate în diagnosticarea şi tratarea coronavirusului, în cadrul spitalelor din Capitală.

„Există un număr ridicat de cadre medicale ce încearcă să acopere nevoile pacienţilor şi ale comunităţii, în această perioadă dificilă, în care presiunea, programul solicitant şi riscurile la care sunt expuse sunt într-o continuă creştere. Ştim că alimentaţia joacă un rol important în gestionarea stresului şi a oboselii şi vrem să ne asigurăm că persoanele care ne îngrijesc beneficiază de condiţii bune, care să le ajute să se menţină puternice şi să facă faţă fluxului de pacienţi. Vom dona zilnic, timp de 30 de zile, 20 de meniuri de prânz cadrelor medicale din unităţile din Bucureşti. Numărul, însă, este insuficient, comparativ cu nevoile reale înregistrate, aşa că ne încurajăm prietenii, clienţii şi partenerii, să se alăture iniţiativei noastre.”, declară Ionuţ Ivan, director Red Angus Steakhouse.

Fiecare meniu donat include o supă şi un fel principal, şi are un preţ de 17 Lei (TVA inclus), care acoperă costurile aferente producţiei şi materiei prime. Localul lucrează doar cu ingrediente proaspete, de calitate, iar bucătăria sa şi fluxurile operaţionale respectă toate standardele sanitare, necesare funcţionării în condiţii optime, în această perioadă. Capacitatea zilnică de execuţie este de până la 700 de meniuri.

Livrarea preparatelor se va face de luni până duminică, la aceleaşi ore, în intervalele agreate cu reprezentanţii instituţiilor medicale, iar partea de transport va fi acoperită, în prima fază, de către flota restaurantului. Pe măsură ce cantităţile vor creşte, reprezentanţii localului îşi propun să încheie parteneriate şi cu alţi livratori certificaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: