Stiri despre voronin

  152 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Voronin: Mişcarea unionistă din Moldova a distrus-o Ghimpu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Voronin: Mişcarea unionistă din Moldova a distrus-o Ghimpu

  Liderul PCRM, Vladimir Voronin, consideră că electoratul unionist din Moldova care a fost pe la sfârşitul anilor 2000 pe timpurile lui Iurie Roşca nu mai există, dând de înţeles că unioniştii rămân tot mai puţini.

 • Liderul PCRM: Majoritatea clasei politice astăzi este coruptă. Banul e la putere!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liderul PCRM: Majoritatea clasei politice astăzi este coruptă. Banul e la putere!

  Majoritatea clasei politice este coruptă şi în special cea care reprezintă guvernarea, pentru că ea este „faţa“ ţării. Aceasta trebuie să soluţioneze problemele existente, însă predomină corupţia şi nu doar în sensul că se dau şi se iau bani, dar şi în cel în care persoanele sunt promovate în funcţii doar pentru că sunt membri ai unui partid.

 • Voronin, despre Dodon: Din trădători ca aceştia să iasă preşedinte?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Voronin, despre Dodon: Din trădători ca aceştia să iasă preşedinte?

  Preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a declarat că va boicota alegerile prezidenţiale din toamnă. În opinia comunistului, acestea sunt neconstituţionale, iar statul este capturat de actuala majoritate parlamentară, „mafiotă şi coruptă”.

 • Comuniştii din Moldova nu înaintează candidat la alegerile prezidenţiale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comuniştii din Moldova nu înaintează candidat la alegerile prezidenţiale

  Partidul Comuniştilor din Republica Moldova a decis să nu înainteze candidat la alegerile prezidenţiale din 30 octombrie. Decizia a fost luată la şedinţa Comitetului Executiv Politic al PCRM, care a avut loc sâmbătă, 3 septembrie, şi a fost motivată prin faptul că hotărârea Curţii Constituţionale de a reveni la alegerea directă a şefului statului ar fi ilegală.

 • Comuniştii au depus flori
la monumentul lui Lenin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comuniştii au depus flori la monumentul lui Lenin

  Membrii şi simpatizanţii Partidului Comuniştilor din Moldova au depus vineri, 22 aprilie, flori la monumentul fostului lider bolşevic, Vladimir Ilici Lenin, consemnând astfel 146 de ani de la naşterea sa. În discursul său, liderul PCRM, Vladimir Voronin, a declarat că valorile lui Lenin sunt actuale şi acum în întreaga lume, transmite IPN.

 • Băsescu, Voronin şi
Unirea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu, Voronin şi Unirea

  Înainte să înfiinţeze Comisia pentru condamnarea comunismului, fostul preşedinte Traian Băsescu s-a gândit că bine i-ar mai sta miliţianului de peste Prut, Vladimir Voronin, în funcţia de preşedinte al României, slujbă oferită cu condiţia ca liderul comuniştilor moldoveni să facă unirea cu România.

 • Cum am românizat noi Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum am românizat noi Moldova

  Ce se întâmplă zilele astea la Chişinău are o tentă dramatică, dar care arată în acelaşi timp cât de cinică poate fi soarta uneori. Este începutul sfârşitului, un sfârşit previzibil încă de dinainte ca „băieţii deştepţi“ din România să fi văzut în ţara-soră un Vest Sălbatic numai bun de muls în tradiţionala noastră cultură „antreprenorială“.

 • Weekend cu replici politice acide
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Weekend cu replici politice acide

  Sfârşitul de săptămână a fost marcat de o serie de replici acide între liderii partidelor: PLDM se ceartă cu PD, iar PCRM nu votează un nou guvern decât în anumite condiţii, Vadim Pistrinciuc îl invită pe Candu la el acasă pentru a căuta împreună miliardul şi Tudor Deliu negociază cu oamenii, nu cu bandiţii.

 • Cei mai bogaţi oameni din Republica Moldova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cei mai bogaţi oameni din Republica Moldova

  Se vorbeşte mult despre ei. Oamenii se întreabă de unde provine averea lor şi care este, de fapt, reţeta prin care produc din ce în ce mai mulţi bani. „Adevărul“ vă prezintă cei mai bogaţi oameni din Republica Moldova.

 • Două săptămâni fierbinţi la Chişinău: primăria care schimbă politica întregii ţări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Două săptămâni fierbinţi la Chişinău: primăria care schimbă politica întregii ţări

  Prima concluzie a alegerilor locale din Republica Moldova este că vor fi reluate negocierile cu Partidul Liberal pentru atragerea lui la guvernare - ceea ce se va dovedi o misiune extrem de dificilă. După demisia guvernului Gaburici şi în lumina rezultatelor de la votul de ieri, se anunţă două săptămâni fierbinţi din punct de vedere politic la Chişinău, cu negocieri în spatele uşilor închise şi atacuri mediatice virulente.

 • 14 iunie, ziua Z pentru Republica Moldova?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  14 iunie, ziua Z pentru Republica Moldova?

  Alegerile locale care se vor desfăşura peste aproximativ 10 zile, în Republica Moldova sunt vitale pentru continuarea drumului european şi implicit a reformelor începute cu succes după debarcarea lui Voronin în aprilie 2009 şi inexistente în vremea cabinetului minoritar condus de Chirile Gaburici, un premier absent în treburile curente ale statului moldovean.

 • Criză. Republica Moldova a trecut la expulzarea unioniştilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criză. Republica Moldova a trecut la expulzarea unioniştilor

  Bloggerul platformei Adevărul, George Simion, a fost reţinut în mod ilegal şi fără explicaţii de Securitatea din Republica Moldova. Trei persoane ce s-au recomandat ca reprezentând SIS, securitatea moldovenească, l-au reţinut din timpul unei discuţii cu 30 de profesori din Republica Moldova şi l-au condus spre graniţa cu România.

 • Dodon îi provoacă la dezbateri pe Filat, Plahotniuc şi Voronin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dodon îi provoacă la dezbateri pe Filat, Plahotniuc şi Voronin

  Preşedintele Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, îi cheamă la dezbateri televizate sau în orice alt format pe liberal-democratul Vlad Filat, democratul Vlad Plahotniuc şi pe liderul PLDM, Vladimir Voronin.  Politicianul a declarat într-o conferinţă de presă că cei 3 sunt „cel mai mare pericol pentru Republica Moldova”, transmite IPN.

 • Republica Moldova, din nou la mâna comuniştilor lui Voronin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Republica Moldova, din nou la mâna comuniştilor lui Voronin

  Evoluţiile politice de la Chişinău converg fie spre alegeri anticipate dezastruoase pentru partidele pro-europeen, fie spre o guvernare etichetată pro-europeană, dar controlată din umbră de comuniştii lui Vladimir Voronin.

 • EXCLUSIV Dan Dungaciu, despre situaţia din Republica Moldova: „Viţelul deştept“, între România şi Rusia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Dan Dungaciu, despre situaţia din Republica Moldova: „Viţelul deştept“, între România şi Rusia

  Vă mai amintiţi celebra formulă „viţelul deştept suge de la două vaci” atribuită fostului preşedinte ucrainean Leonid Kucima şi asumată copios şi de fostul preşedinte moldovean Vladimir Voronin? Formula este expresia cea mai concisă a ambiguităţii „inteligente” a acestui spaţiu, a dorinţei de a fi şi cu Estul, şi cu Vestul, dar nici cu unul, nici cu altul până la capăt.

 • Ce legi noi vor să dea comuniştii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce legi noi vor să dea comuniştii

  membrii Partidului Comuniştilor au stabilit că vor insista pe iniţiativa legislativă cu privire la fortificarea statutului de neutralitate a Republicii Moldova, transmite IPN.

 • Voronin,
îmbrăţişat de cei care i-au spus „Nu”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Voronin, îmbrăţişat de cei care i-au spus „Nu”

  Ideea participării comuniştilor la o coaliţie de guvernare a apărut chiar înainte de alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2014. Analistul Vladimir Socor (fost consilier al lui Vladimir Voronin) a lansat această idee pe 21 noiembrie la masa rotundă „Alegerile parlamentare din 30 noiembrie şi perspectivele europene ale Republicii Moldova”.

 • Încotro?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Încotro?

  La 25 de ani, te gândeşti la viitor. În general, însă, nu-l poţi ghici, nici măcar atunci când crezi că-l poţi controla.

 • Alegeri Republica Moldova: Comuniştii, puţine voturi în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegeri Republica Moldova: Comuniştii, puţine voturi în România

  Partidele proeuropene din Republica Moldova au înregistrat o victorie covârşitoare la secţiile de votare de pe teritoriul României, relatează „Ziarul  de Gardă“. Partidul Socialiştilor PSRM, a lui Igor Dodon, aflat pe primul loc în alegerile de peste Prut, nu a primit niciun vot, în schimb, cele două partide liberale, PLDM şi PL, au obţinut împreună peste 70 la sută din voturi.

 • Demantelarea reţelei moscovite de la Chişinău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Demantelarea reţelei moscovite de la Chişinău

  Renato Usatîi se teme - se teme atât de mult încât a fugit la Moscova. După cum el însuşi spunea în înregistrarea apărută recent, este robul Moscovei, dacă îi este ridicată protecţia din umbră asupra afacerilor din Rusia el va ajunge să cerşească în Republica Moldova.

Modifică Setările