Stiri despre serviciu

  424 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • S-a împuşcat în cap cu arma unui subordonat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a împuşcat în cap cu arma unui subordonat

  Comisarul-şef Cristian Vieru (foto) de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi-a tras ieri un glonţ în cap în biroul său. Potrivit colegilor, el era supărat din cauza certurilor cu soţia şi stresat din cauza serviciului.

 • Surorile Williams au servit cu peste 200 km/h!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Surorile Williams au servit cu peste 200 km/h!

  Venus şi Serena sunt singurele jucătoare de tenis din lume care au servit în acest sezon cu peste 200 kilometri pe oră. Cele două conduc detaşat şi în clasamentul all time ale celro mai rapide servicii din istoria tenisului feminin.

 • Un
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un "Gestapo" al UE va spiona cetăţenii europeni?

  Un nou serviciu european de informaţii, care ar putea avea acces la informaţii personale, stârneşte supărarea britanicilor, scrie Daily Express. Europol ar putea monitoriza de la preferinţele politice ale cetăţenilor Uniunii Europene, până la orientarea lor sexuală.

 • A apărut manualul plictiselii la serviciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A apărut manualul plictiselii la serviciu

  Angajaţii din guvernul britanic sunt sfătuiţi într-un ghid recent apărut cum să facă faţă stresului şi plictiselii la serviciu. Ghidul conţine o serie de documente în care sunt cuprinse sfaturi din partea fiecărui minister, arată cotidianul „The Daily Telegraph“.

 • Constanţa: Mâncarea din spital va fi preparată la o firmă privată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Mâncarea din spital va fi preparată la o firmă privată

  Bolnavii şi medicii din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa vor avea parte de mâncare mai bună. La această concluzie s-a ajuns în urma licitaţiei de externalizare a serviciului de preparare a hranei în exteriorul unităţii sanitare.

 • Bucureşti:Moartea, grăbită de o promovare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti:Moartea, grăbită de o promovare

  Vecinii lui Carmen Ramona Cîciu spun că aceasta muncea exagerat pentru a dovedi că merită avansarea primită în urmă cu aproximativ trei luni. Carmen Cîciu, femeia de 34 de ani căreia i s-a făcut rău la serviciu, a murit sâmbătă seară la Spitalul Universitar Bucureşti după ce a stat în comă aproape o săptămână.

 • „Vreau serviciu ca să am cu ce îmi hrăni fetiţa”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Vreau serviciu ca să am cu ce îmi hrăni fetiţa”

  Luciana Brânzan a avut până un loc de muncă însă unitatea s-a desfiinţat şi a rămas pe drumuri cu familia. Soţul ei lucrează în construcţii şi are de lucru doar vara. Amândoi au în grijă o fetiţă de doi ani pentru care primesc alocaţia de 40 de lei.

 • Tânăra răpusă de prea multă muncă este tot în comă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tânăra răpusă de prea multă muncă este tot în comă

  Medicii de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) sunt rezervaţi cu privire la şansele de revenire ale Ramonei Cîciu (34 de ani), femeia care în urmă cu două zile a leşinat la serviciu.

 • Un nou caz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un nou caz "Raluca Stroescu": "Mi-au distrus soţia!"

  Carmen Ramona Cîciu, o tânără în vârstă de 34 de ani din Bucureşti, a făcut stop cardio-respirator la birou şi, de două zile, este în comă profundă. Pronosticul medicilor este rezervat. Colegii ei spun că femeia muncea încontinuu, chiar şi acasă. Firma la care lucra concediase mai mulţi angajaţi, aşa că Ramona muncea pe rupte pentru a-şi păstra locul de muncă.

 • Pipera, dragostea mea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pipera, dragostea mea

  Este vineri dimineaţa, ora 08.50. Tocmai mi-am lăsat fetiţa la grădiniţă, undeva în sectorul 3 şi acum mă grăbesc spre serviciu.

 • Poliţiştii din Ţara Bascilor vor fi motivaţi să meargă la serviciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii din Ţara Bascilor vor fi motivaţi să meargă la serviciu

  Potrivit consilierului, Rodolfo Ares, din cadrul Ministerului Internelor şi Administraţiei Publice, în fiecare zi, "chiulesc" de la locurile de muncă, în medie, 900 de agenţi, aproximativ 12% din numărul total al poliţiştilor din Ţara Bascilor.

 • Duşmăniile de la serviciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Duşmăniile de la serviciu

  Unul din cinci angajaţi îşi urăşte colegii de serviciu şi aproape două treimi îi bârfesc cu regularitate, arată un studiu realizat online în Marea Britanie pe 2.000 de persoane.

 • Service-ul GSM renaşte în plină criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Service-ul GSM renaşte în plină criză

  Valoarea medie a unei reparaţii la un telefon mobil este de 17 euro. Afacerea a devenit prosperă în timpul fluxului de terminale aduse de românii care muncesc în străinătate, ale căror aparate trebuiau decodate sau necesitau reparaţii.

 • Ce ne calcă pe nervi la locul de muncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce ne calcă pe nervi la locul de muncă

  Feţele palide ale colegilor ursuzi, computerele neperformante şi bârfele sunt cele mai sâcâitoare lucruri întâlnite la locul de muncă. Nivelul stresului cumulat într-o zi de muncă atinge cote maxime atunci când colegii sau şefii folosesc expresii corporatiste.

 • Nu permite bolii să te izoleze!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu permite bolii să te izoleze!

  Unele afecţiuni ne pot face vulnerabili şi nesiguri, determinându-ne să ne izolăm. Altele îi pot speria pe ceilalţi şi, din acest motiv, ei ne pot respinge. Şi într-un caz, şi în celălalt, există soluţii.

 • Botoşani: Uniformă de poliţist pătată cu alcool
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Uniformă de poliţist pătată cu alcool

  Şeful postului de poliţie Mihălăşeni a fost găsit beat în timpul serviciului. Ioan Roman avea o alcoolemie de 1,12 mg/l în aerul expirat. Superiorii acestuia vor porni o anchetă în urma căreia se va stabili sancţiunea în acest caz.

 • Brăila:Danemarca ne oferă 200 de locuri de muncă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila:Danemarca ne oferă 200 de locuri de muncă

  Se caută şoferi profesionişti şi muncitori în agricultură, la recoltarea căpşunilor, mazării, zmeurii, cepei şi dovleceilor. Danezii oferă celor interesaţi să muncească în agricultură aproximativ 200 de locuri de muncă în această vară. Doritorii trebuie să-şi depună CV-ul în limba engleză pe site-ul lor de recrutare. Interviul are loc în martie, la Ploieşti.

 • Italia: Doar una din două femei are serviciu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Italia: Doar una din două femei are serviciu

  Sunt datele prezentate în această săptămână de Institutul Naţional de Statistică Italian (ISTAT) care priveşte populaţia activă a Italiei.

 • Oficial, românul din statistici munceşte mult şi trăieşte puţin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oficial, românul din statistici munceşte mult şi trăieşte puţin

  Cu o speranţă de viaţă dintre cele mai reduse din Europa, românul mediu are cele mai multe ore lucrate de-a lungul carierei. Din statisticile oficiale reiese un personaj care chiar face „totul pentru casă“: munceşte peste măsură, cheltuie aproape toate veniturile şi pleacă rar în vacanţe.

 • Târgu-Mureş:Salvarea lucrează fără fonduri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Salvarea lucrează fără fonduri

  Serviciilor de ambulanţă mureşene li s-au terminat banii pe acest an, Casa de asigurări nemaiavând fonduri. În această perioadă, până pe data de 3 ianuarie, prioritare sunt cazurile sociale, şi mai ales bolnavii ce nu domiciliază în judeţul Mureş

 • Craiova: Bolnavii din Galicea, izolaţi din cauza nămeţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Bolnavii din Galicea, izolaţi din cauza nămeţilor

  Personalul Serviciului Judeţean de Ambulanţă răspunde cu greu la solicitările doljenilor din Galicea Mare, pentru că drumul din localitate până la cea mai apropiată staţie de Salvare este înzăpezit.

 • VIDEO Statele Unite: Hackerii au blocat serviciul Twitter
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Statele Unite: Hackerii au blocat serviciul Twitter

  Hackerii au reuşit să blocheze pentru puţină vreme popularul serviciu de mesagerie electronică Twitter, dirijând traficul către o altă pagină de internet, unde un grup auto-intitulat "Cyber-Armata Iraniană" şi-a asumat responsabilitatea pentru acest atac, potrivit The Wall Street Journal.

 • Slatina: Medic la serviciu, deşi avea gripă porcină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: Medic la serviciu, deşi avea gripă porcină

  Medicul de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, a venit la serviciu în timp ce era bolnav de gripă nouă pentru că secţia respectivă are doar patru medici.

Modifică Setările