Şoferiţă bătută de pasagerul din dreapta, salvată de un jandarm. Ea a refuzat să depună plângere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmul Ionel Miu l-a întrerupt pe bărbatul care o lovea pe femeia aflată la volan şi şi-a chemat colegii FOTO: facebook/IJJ Olt
Jandarmul Ionel Miu l-a întrerupt pe bărbatul care o lovea pe femeia aflată la volan şi şi-a chemat colegii FOTO: facebook/IJJ Olt

Un jandarm din Olt, care se îndrepta spre serviciu, a observat într-o maşină parcată cum un bărbat îşi loveşte violent partenera. Ce s-a întâmplat mai departe e scena „clasică“.

Gestul absolut normal al jandarmului a fost făcut public pe pagina oficială a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt.

„FELICITĂRI colegului nostru, plt. adj. Miu Ionel, pentru prezenţa de spirit de care a dat dovadă şi măsurile luate împotriva unei situaţii care ar fi putut avea consecinţe grave.

Aseară, în jurul orei 19:00, în timp ce se deplasa către serviciu, colegul nostru a observat, pe strada Centura Basarabilor, în apropiere de Colegiul Naţional ”Ion Minulescu” din Slatina, că într-o maşină oprită, pasagerul de pe scaunul din faţă-dreapta, aflat într-o stare vădită de nervozitate, aplica lovituri repetate tinerei aflate la volan. 

Ionel nu a trecut indiferent, a apelat imediat dispeceratul unităţii şi a solicitat sprijinul echipajului de intervenţie. 

Până la sosirea acestuia, s-a asigurat că bărbatul nu o mai loveşte pe tânără şi a predat această situaţie colegilor sosiţi la faţa locului.

Cei doi tineri au fost conduşi la sediul poliţiei pentru declaraţii“, este relatarea de pe pagina IJJ Olt.

Interesant este ce s-a întâmplat, în schimb, în sediul Poliţiei. Tânăra care a încasat loviturile a refuzat să depună plângere împotriva bărbatului de 30 ani, cel mai probabil acesta fiind partenerul său, aşa că poliţiştii nu prea au un caz. Bărbatul violent a fost în schimb sancţionat de echipajul de jandarmi care a intervenit iniţial, amenda pe care o are tânărul de plătit fiind de 200 lei.

Situaţiile în care victimele violenţei domestice fie depun plângere pe care ulterior o retrag, fie refuză să facă acest pas sunt foarte des întâlnite.

Vă recomandăm şi:

UPDATE Femeie înjunghiată de partener, în stradă, în Slatina. Ce doi se aflau în proces de divorţ

Doi bărbaţi din Olt au răpit de pe stradă o femeie dintr-o comună din Dolj. Cei doi sunt în arest

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite