Stiri despre riduri

  123 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum să scapi de riduri în mod natural
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să scapi de riduri în mod natural

  Ridurile fine sunt primul semn al îmbătrânirii premature a pielii. Le poţi combate cu o alimentaţie sănătoasă, dar şi prin aplicarea unor măşti care refac pielea.

 • Măşti care-ţi hidratează pielea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti care-ţi hidratează pielea

  Pielea are nevoie de îngrijire, iar cel mai bun mod prin care o poţi face este incluzând în rutina de înfrumuseţare măştile faciale. Există foarte multe reţete de măşti care au utilizări diferite, însă în sezonul cald ne interesează cele care hidratează tegumentul.

 • Dieta pentru o piele strălucitoare: planul alimentar pe 5 zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta pentru o piele strălucitoare: planul alimentar pe 5 zile

  Coşurile, acneea, pigmentarea, liniile fine, ridurile, cearcănele, petele sunt unele dintre cele mai frecvente neplăceri dermatologice. Ele sunt cauzate cel mai des de stilul de viaţă pe care-l avem, însă şi de obiceiurile alimentare. Dieta are un impact major asupra aspectului pielii, motiv pentru care trebuie să mâncăm mai multe legume şi fructe, să bem apă şi sucuri sănătoase, pentru ca tegumentul să aibă din nou acea strălucire naturală.

 • 7 uleiuri care menţin pielea tânără
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 uleiuri care menţin pielea tânără

  Dacă eşti în căutarea secretului tinereţii fără bătrâneţe, uleiurile naturale te ajută să ştergi uşor urmele vremii de pe faţă. Indiferent de vârstă şi de tipul de piele, o îngrijire specială menţine tenului hidratat şi previne apariţia ridurilor.

 • Păstrează tinereţea ochilor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Păstrează tinereţea ochilor!

  Pielea din jurul ochilor este mult mai subţire şi se ridează uşor. Oboseala, hidratarea insuficientă, dar şi moştenirea genetică joacă un rol important în felul în care arăţi. Câţiva paşi simpli te ajută să îţi păstrezi tinereţea şi frumuseţea privirii!

 • Măşti cu albuş pentru 3 tipuri de ten
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti cu albuş pentru 3 tipuri de ten

  Un ingredient care trebuie să facă parte din rutina ta de îngrijire a pielii este oul. Albuşul, mai exact, este cunoscut pentru substanţele nutritive pe care le conţine şi care hrănesc şi hidratează tegumentul, lăsându-l catifelat şi strălucitor.

 • Untul care previne îmbătrânirea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Untul care previne îmbătrânirea

  Untul de cacao este extras din boabele de cacao, care sunt bogate în grăsimi naturale, au o textură cremoasă şi un miros dulce. Untul de cacao este folosit pe scară largă sub diferite forme, mai ales în industria cosmetică, unde este considerat cel mai bun ingredient pentru piele.

 • Fructele care previn îmbătrânirea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fructele care previn îmbătrânirea

  Conţin o mulţime de elemente nutritive necesare corpului, fiind consumate pentru proprietăţile medicinale deosebite printre cele mai cunoscute numărându-se îmbunătăţirea vederii, protejarea rinichilor şi a ficatului.

 • Mierea, ingredientul obligatoriu în îngrijirea pielii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mierea, ingredientul obligatoriu în îngrijirea pielii

  Mierea este ingredientul care nu lipseşte din rutina de înfrumuseţare a multor femei din întreaga lume. Pentru că proprietăţile ei sunt deja binecunoscute, iată câteva reţete de măşti faciale pe bază de miere.

 • Beneficiile uleiului de floarea-soarelui în frumuseţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile uleiului de floarea-soarelui în frumuseţe

  Bogat în acizi graşi Omega-6, grăsimi polinesaturate şi vitaminele E şi F, uleiul de floarea-soarelui de înaltă calitate este folosit în multe produse cosmetice. Se pare că uleiul de floarea-soarelui poate fi folosit şi în tratarea mai multor probleme dermatologice, şi anume:

 • Lista alimentelor care accelerează procesul de
îmbătrânire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lista alimentelor care accelerează procesul de îmbătrânire

  Există o serie de alimente care accelerează procesul de îmbătrânire, ducând la reducerea fermităţii pielii şi apariţia petelor sau a acneei. Conform nutriţioniştilor, acestea provoacă pagube serioase în interiorul organismului, acestea începând să se vadă cu timpul şi  în exterior.