Stiri despre riduri

  143 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Farmecul stilului seniorilor. De ce se îmbracă tinerii în hainele bunicilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Farmecul stilului seniorilor. De ce se îmbracă tinerii în hainele bunicilor

  Milenialii şi Generaţia Z (cei născuţi după 1995) apreciază tot mai mult simţul modei arătat de seniori: într-o paletă clasic - elegant-excentric,  vestimentaţia bunicilor, uneori în şifoniere de zeci de ani, surclasează uneori în gust şi creativitate brandurile şi trendurile momentului.

 • Adevărul Live: Frumuseţea
poate să însemne şi riduri?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live: Frumuseţea poate să însemne şi riduri?

  Criteriile de frumuseţe se pot schimba odată cu trecerea timpului şi cu apariţia unor proceduri inovatoare de întinerire. Despre noile criterii de frumuseţe discutăm la Adevarul Live de la ora 12.00, cu medicul dermatolog Viviana Iordache.

 • Adevărul Live, ora 12.00: Cum întârziem îmbătrânirea cu
ajutorul alimentaţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live, ora 12.00: Cum întârziem îmbătrânirea cu ajutorul alimentaţiei

  Sportul şi dieta sunt câteva dintre lucrurile pe care le putem face pentru a întârzia apariţia efectelor îmbătrânirii. Lygia Alexandrescu, preşedinte al Societăţii Române de Educaţie Nutriţională, explică la Adevărul Live de ce reguli alimentare ar trebui ţinut cont pentru a încetini îmbătrânirea.

 • Ştiai că ridurile pot spune multe despre sănătatea ta?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştiai că ridurile pot spune multe despre sănătatea ta?

  După o vârstă, riscul să apară linii de expresie pe faţă sunt mari. Le poţi preveni, dar nu pentru multă vreme. Când apar, bine ar fi să le accepţi şi să le porţi cu mândrie. În ele sunt ascunse lecţii de viaţă preţioase. Pe de altă parte, trebuie să le priveşti şi din altă perspectivă, cea a sănătăţii. Uite ce spun ridurile despre cum te simţi!

 • Care este cea mai bună poziţie de somn pentru fiecare persoană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care este cea mai bună poziţie de somn pentru fiecare persoană

  Arsuri la stomac, dureri de spate, probleme cu circulaţia sângelui sau ridurile sunt doar câteva din problemele pe care poziţia de dormit le poate accentua. Experţii în probleme de somn explică modul în care putem să ne ferim de acestea.

 • Adevărul Live: Care sunt cele mai nocive alimente pentru piele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live: Care sunt cele mai nocive alimente pentru piele

  Înaintarea în vârstă este principalul inamic al tenului, dar prin acţiunile noastre – cât stăm la soare, ce mâncăm, cât ne hidratăm, cum ne îngrijim pielea – putem fie să întârziem, fie să grăbim apariţia ridurilor şi a aspectului îmbătrânit al pielii. Medicul dermatolog Viviana Iordache ne explică la Adevărul Live cum ne putem menţine „frumuseţea fără vârstă“.

 • Cum ţii ridurile la distanţă. Pasul 4 e cel mai important
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum ţii ridurile la distanţă. Pasul 4 e cel mai important

  Odată cu trecerea timpului, tenul este tot mai uscat, îşi pierde elasticitatea şi strălucirea, devenind un teren propice pentru formarea ridurilor. Pentru a amâna apariţia semnelor de îmbătrânire este esenţial să respecţi câţiva paşi de îngrijire!

 • De ce nu trebuie să dormi cu faţa pe pernă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu trebuie să dormi cu faţa pe pernă

  Dacă şi ţie îţi place să dormi pe burtă, cu faţă lipită de pernă, trebuie să îţi cauţi altă poziţe de somn. Atunci când dormi cu faţa pe pernă, îţi presezi şi îţi deteriorezi mecanic tenul, afectându-ţi circulaţia sanguină normală, ceea de duce la deprivarea pielii de oxigen pe timpul nopţii.

 • Alimentele bogate în colagen care încetinesc îmbătrânirea pielii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimentele bogate în colagen care încetinesc îmbătrânirea pielii

  Colagenul este principala proteină structurală responsabilă pentru elasticitatea pielii. Dacă observaţi că au început să apară primele riduri, este un semnal că nivelul colagenului din corpul dumneavoastră a fost redus. Menţinerea unei diete bune este una din modalităţile de a încetini procesul de îmbătrânire prematură a pielii.

 • FOTO Reţete simple de creme pentru toate tipurile de ten, pe care ţi le poţi prepara singură acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Reţete simple de creme pentru toate tipurile de ten, pe care ţi le poţi prepara singură acasă

  Probabil cel mai folosit produs pentru înfrumuseţare şi pentru îngrijire este crema de faţă. Multe doamne cheltuiesc averi ca să-şi menţină tinereţea, să încetinească procesul de îmbătrânire a pielii şi să păstreze un nivel optim al hidratării tenului. În timp ce unele persoane apelează la chirurgia plastică, altele se mulţumesc fie cu ce găsesc în farmacii şi magazine, fie îşi prepară singure aceste pomezi.

 • Cum să scapi de riduri în mod natural
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să scapi de riduri în mod natural

  Ridurile fine sunt primul semn al îmbătrânirii premature a pielii. Le poţi combate cu o alimentaţie sănătoasă, dar şi prin aplicarea unor măşti care refac pielea.

 • Măşti care-ţi hidratează pielea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti care-ţi hidratează pielea

  Pielea are nevoie de îngrijire, iar cel mai bun mod prin care o poţi face este incluzând în rutina de înfrumuseţare măştile faciale. Există foarte multe reţete de măşti care au utilizări diferite, însă în sezonul cald ne interesează cele care hidratează tegumentul.

 • Dieta pentru o piele strălucitoare: planul alimentar pe 5 zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta pentru o piele strălucitoare: planul alimentar pe 5 zile

  Coşurile, acneea, pigmentarea, liniile fine, ridurile, cearcănele, petele sunt unele dintre cele mai frecvente neplăceri dermatologice. Ele sunt cauzate cel mai des de stilul de viaţă pe care-l avem, însă şi de obiceiurile alimentare. Dieta are un impact major asupra aspectului pielii, motiv pentru care trebuie să mâncăm mai multe legume şi fructe, să bem apă şi sucuri sănătoase, pentru ca tegumentul să aibă din nou acea strălucire naturală.

 • 7 uleiuri care menţin pielea tânără
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 uleiuri care menţin pielea tânără

  Dacă eşti în căutarea secretului tinereţii fără bătrâneţe, uleiurile naturale te ajută să ştergi uşor urmele vremii de pe faţă. Indiferent de vârstă şi de tipul de piele, o îngrijire specială menţine tenului hidratat şi previne apariţia ridurilor.

 • Păstrează tinereţea ochilor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Păstrează tinereţea ochilor!

  Pielea din jurul ochilor este mult mai subţire şi se ridează uşor. Oboseala, hidratarea insuficientă, dar şi moştenirea genetică joacă un rol important în felul în care arăţi. Câţiva paşi simpli te ajută să îţi păstrezi tinereţea şi frumuseţea privirii!

 • Măşti cu albuş pentru 3 tipuri de ten
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti cu albuş pentru 3 tipuri de ten

  Un ingredient care trebuie să facă parte din rutina ta de îngrijire a pielii este oul. Albuşul, mai exact, este cunoscut pentru substanţele nutritive pe care le conţine şi care hrănesc şi hidratează tegumentul, lăsându-l catifelat şi strălucitor.

 • Untul care previne îmbătrânirea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Untul care previne îmbătrânirea

  Untul de cacao este extras din boabele de cacao, care sunt bogate în grăsimi naturale, au o textură cremoasă şi un miros dulce. Untul de cacao este folosit pe scară largă sub diferite forme, mai ales în industria cosmetică, unde este considerat cel mai bun ingredient pentru piele.

Modifică Setările