Stiri despre riduri

  127 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De ce nu trebuie să dormi cu faţa pe pernă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu trebuie să dormi cu faţa pe pernă

  Dacă şi ţie îţi place să dormi pe burtă, cu faţă lipită de pernă, trebuie să îţi cauţi altă poziţe de somn. Atunci când dormi cu faţa pe pernă, îţi presezi şi îţi deteriorezi mecanic tenul, afectându-ţi circulaţia sanguină normală, ceea de duce la deprivarea pielii de oxigen pe timpul nopţii.

 • Alimentele bogate în colagen care încetinesc îmbătrânirea pielii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimentele bogate în colagen care încetinesc îmbătrânirea pielii

  Colagenul este principala proteină structurală responsabilă pentru elasticitatea pielii. Dacă observaţi că au început să apară primele riduri, este un semnal că nivelul colagenului din corpul dumneavoastră a fost redus. Menţinerea unei diete bune este una din modalităţile de a încetini procesul de îmbătrânire prematură a pielii.

 • FOTO Reţete simple de creme pentru toate tipurile de ten, pe care ţi le poţi prepara singură acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Reţete simple de creme pentru toate tipurile de ten, pe care ţi le poţi prepara singură acasă

  Probabil cel mai folosit produs pentru înfrumuseţare şi pentru îngrijire este crema de faţă. Multe doamne cheltuiesc averi ca să-şi menţină tinereţea, să încetinească procesul de îmbătrânire a pielii şi să păstreze un nivel optim al hidratării tenului. În timp ce unele persoane apelează la chirurgia plastică, altele se mulţumesc fie cu ce găsesc în farmacii şi magazine, fie îşi prepară singure aceste pomezi.

 • Cum să scapi de riduri în mod natural
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să scapi de riduri în mod natural

  Ridurile fine sunt primul semn al îmbătrânirii premature a pielii. Le poţi combate cu o alimentaţie sănătoasă, dar şi prin aplicarea unor măşti care refac pielea.

 • Măşti care-ţi hidratează pielea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti care-ţi hidratează pielea

  Pielea are nevoie de îngrijire, iar cel mai bun mod prin care o poţi face este incluzând în rutina de înfrumuseţare măştile faciale. Există foarte multe reţete de măşti care au utilizări diferite, însă în sezonul cald ne interesează cele care hidratează tegumentul.

 • Dieta pentru o piele strălucitoare: planul alimentar pe 5 zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta pentru o piele strălucitoare: planul alimentar pe 5 zile

  Coşurile, acneea, pigmentarea, liniile fine, ridurile, cearcănele, petele sunt unele dintre cele mai frecvente neplăceri dermatologice. Ele sunt cauzate cel mai des de stilul de viaţă pe care-l avem, însă şi de obiceiurile alimentare. Dieta are un impact major asupra aspectului pielii, motiv pentru care trebuie să mâncăm mai multe legume şi fructe, să bem apă şi sucuri sănătoase, pentru ca tegumentul să aibă din nou acea strălucire naturală.

 • 7 uleiuri care menţin pielea tânără
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 uleiuri care menţin pielea tânără

  Dacă eşti în căutarea secretului tinereţii fără bătrâneţe, uleiurile naturale te ajută să ştergi uşor urmele vremii de pe faţă. Indiferent de vârstă şi de tipul de piele, o îngrijire specială menţine tenului hidratat şi previne apariţia ridurilor.

 • Păstrează tinereţea ochilor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Păstrează tinereţea ochilor!

  Pielea din jurul ochilor este mult mai subţire şi se ridează uşor. Oboseala, hidratarea insuficientă, dar şi moştenirea genetică joacă un rol important în felul în care arăţi. Câţiva paşi simpli te ajută să îţi păstrezi tinereţea şi frumuseţea privirii!

 • Măşti cu albuş pentru 3 tipuri de ten
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti cu albuş pentru 3 tipuri de ten

  Un ingredient care trebuie să facă parte din rutina ta de îngrijire a pielii este oul. Albuşul, mai exact, este cunoscut pentru substanţele nutritive pe care le conţine şi care hrănesc şi hidratează tegumentul, lăsându-l catifelat şi strălucitor.

 • Untul care previne îmbătrânirea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Untul care previne îmbătrânirea

  Untul de cacao este extras din boabele de cacao, care sunt bogate în grăsimi naturale, au o textură cremoasă şi un miros dulce. Untul de cacao este folosit pe scară largă sub diferite forme, mai ales în industria cosmetică, unde este considerat cel mai bun ingredient pentru piele.

 • Fructele care previn îmbătrânirea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fructele care previn îmbătrânirea

  Conţin o mulţime de elemente nutritive necesare corpului, fiind consumate pentru proprietăţile medicinale deosebite printre cele mai cunoscute numărându-se îmbunătăţirea vederii, protejarea rinichilor şi a ficatului.