De ce să nu arunci seminţele de pepene verde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Seminţele
 pepenului verde sunt bogate în substanţe nutritive: seleniu, zinc, 
potasiu, cupru, proteine esenţiale, fibre. De aceea este recomandat să 
nu le arunci, căci au o mulţime de proprietăţi!
Seminţele pepenului verde sunt bogate în substanţe nutritive: seleniu, zinc, potasiu, cupru, proteine esenţiale, fibre. De aceea este recomandat să nu le arunci, căci au o mulţime de proprietăţi!

SummaryMulte persoane, atunci când se înfruptă dintr-o felie de pepene verde, aleg cu grijă seminţele şi apoi le aruncă, pentru că cred că nu au niciun beneficiu pentru sănătate. Se înşală amarnic

Combat ridurile 

Pepenele verde e bogat în vitamina B3, numită şi niacină. În organism, aceasta susţine producţia de acizi graşi şi de ceramide, care au rolul de a proteja pielea, prevenind apariţia ridurilor fine. De asemenea, consumul de seminţe de pepene e benefic în caz de acnee, reduce petele roşii şi maronii de pe ten şi creşte elasticitatea epidermei. Seminţele fructului verii mai conţin o cantitate ridicată de minerale precum magneziu şi zinc. Primul luptă împotriva infecţiilor pielii (erupţii cutanate şi răni uşoare), iar cel de-al doilea ajută în procesul de regenerare a pielii.

Previn constipaţia 

Dacă ai probleme cu constipaţia sau dacă eşti balonată, consumă neapărat seminţe de pepene verde. Sunt pline de fibre, care ajută digestia.

Descoperă de ce este bine să nu arunci seminţele de pepene verde pe clickpentrufemei.ro

Seminţele de pepene verde fac minuni pentru sănătate

Slăbeşte cu pepene verde

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite