Are 51 de ani, doi copii şi arată incredibil. Secretele care o ajută să se menţină tânără: „Mă simt mai bine decât la 20 sau la 30 de ani“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tracey Gascoyne FOTO DailyMail
Tracey Gascoyne FOTO DailyMail

O femeie în vârstă de 51 de ani din Londra susţine că a descoperit metoda care o ajută să încetinească procesul de îmbătrânire. Mamă a doi copii, femeia aleargă zilnic, se bucură de băi cu săruri Epsom şi îşi bazează dieta pe alimente care conţin antioxidanţi.

Tracey Gascoyne, o britanică de 51 de ani, arată uimitor şi dovedeşte încă o dată că procesul de îmbătrânire poate fi încetinit. Femeia are două fiice de nouă şi zece ani, lucrează în dezvoltarea afacerilor şi participă în fiecare an la trei maratoane pentru a se menţine în formă.

Femeia a vorbit pentru Daily Mail despre metoda care o ajută să lupte împotriva îmbătrânirii:

Aleargă în drumul spre birou 
 
„Am început să alerg acum cinci ani. Mi-am propus să alerg tot drumul spre birou pentru că nu sunt un fan al transportului public. Soţul meu credea că sunt nebună. A fost greu la început, dar acum durează aproximativ 45 de minute până ajung. De asemenea, încerc să bifez şi trei semimaratoane în fiecare an. Mă simt mai bine decât la 20 sau la 30 de ani“, povesteşte femeia.
 
Băi în săruri Epsom 

Cinci nopţi pe săptămână, Tracey Gascoyne face băi în săruri Epsom. „A devenit un ritual pe care îl fac cu regularitate după ce pun copiii la somn.  Ajută la calmarea durerilor musculare şi îmbunătăţeşte tonusul pielii. Sărurile conţin magneziu, despre care se crede că elimină toxinele din organism“, povesteşte aceasta.

Include în alimentaţie suplimente de antioxidanţi 

„În fiecare zi includ în dieta mea alimente şi suplimente bogate în antioxidanţi. Îmi cresc energia, susţin sistemul imunitar, reîntineresc pielea şi reduc liniile fine. Cred că aceste suplimente chiar fac diferenţa pentru mine“, a mai adăugat Tracey.

Nu neglijează modul în care arată

„Recent am încercat pigmentarea sprâncenelor. A fost o experienta ciudată tatuarea sprâncenelor şi m-a costat 350 de lire sterline. Prima dată erau atât de evidente încât m-am simţit ca Kim Kardashian, însă după câteva luni m-am obişnuit şi acum le ador“, a povestit britanica. 
 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite