Stiri despre recomandare

  122 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Legendele americane ale Olimpului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Legendele americane ale Olimpului

  Nu sunt deloc un fan al westernurilor, ba dimpotrivă. Mă deranjează la ele clişeul, convenţia, făcătura.

 • Cea mai violentă scenă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai violentă scenă

  Am văzut pentru prima dată filmul „Reservoir Dogs“ prin 1995, într-un apartament înghesuit din strada Feteşti, undeva, pe la marginea Bucureştiului. Pe vremea aceea, acolo locuia Cristi Puiu.

 • Cui se recomandă spirometria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cui se recomandă spirometria

  Testul care măsoară capacitatea pulmonară ar trebui efectuat de rutină, mai ales dacă eşti fumător sau dacă lucrezi într-un mediu cu noxe. Cu ajutorul lui, poţi depista din timp o boală pulmonară. 

 • Povestea unei crime anunţate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povestea unei crime anunţate

  Îl ştiţi, cu siguranţă, pe Peter Jackson – a regizat în primul rând seria „Stăpânul inelelor“, dar şi „King Kong“.

 • Moarte la Veneţia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moarte la Veneţia

  Am văzut mai întâi filmul lui Visconti şi, pentru că mi-a plăcut foarte mult, am citit imediat şi nuvela lui Thomas Mann (desigur, mi-am reprezentat povestea din nuvelă având permanent în minte imaginile din film).

 • Week-end plin de concerte în Piteşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Week-end plin de concerte în Piteşti

  Compact, Bere Gratis şi Mircea Vintilă vin să încingă atmosfera în cluburile din oraş. În plus, unele pub-uri organizează petreceri tematice sau show-uri de stand-up comedy, pentru a-i atrage pe cât mai mulţi piteşteni.

 • Filmul Mirelei Oprişor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filmul Mirelei Oprişor

  O poveste de-a dreptul banală, care se întâmplă la tot pasul în lumea în care trăim: un bărbat ajuns la vârsta mijlocie are o relaţie extraconjugală cu o tânără; în cele din urmă, îşi părăseşte soţia şi copilul pentru a se muta cu amanta.

 • Sfat pentru Răzvan: „Cheamă-l pe Mutu!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfat pentru Răzvan: „Cheamă-l pe Mutu!“

  Lucescu senior îi transmite fiului său să înceteze şicanele cu jucătorul Fiorentinei şi să-l cheme pentru meciul cu Bosnia. Mediatizatul scandal Răzvan Lucescu - Adi Mutu se va încheia cu final fericit. Totul depinde însă de modul în care „Briliantul“ va evolua la Fiorentina până în meciul cu Bosnia.

 • Weekend cu concerte şi reduceri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Weekend cu concerte şi reduceri

  Euromall Piteşti organizează mâine „Seara magică  a reducerilor”, care va culmina cu două concerte. Ellie White şi Fly Project vor urca pe scenă, iar la final vor oferi autografe. La Jupiter City se fac înscrieri pentru un concurs de dans de Valentine’s Day.

 • Barcelona vrea un Camp Nou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Barcelona vrea un Camp Nou "fără fumuri"

  Deşi, teoretic ar avea competenţa de a interzice fumatul pe stadion, chiar dacă este spaţiu în aer liber, şefii clubului catalan vor, pentru moment, să recomande doar spectatorilor să nu mai fumeze în tribunele arenei Camp Nou.

 • Un Disney cu potenţial de a deveni clasic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un Disney cu potenţial de a deveni clasic

  „Tangled“ e un musical viu, amuzant şi, pe alocuri, de-a dreptul delicios. Povestea e inspirată dintr-un basm al fraţilor Grimm, „Rapunzel“, care a fost puţin modificată.

 • Interminabil şi nătâng
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Interminabil şi nătâng

  „3 zile de coşmar“ e un ghiveci lungit, cu o intrigă forţată şi cu găuri de logică. Prima greşeală a filmului e distribuirea lui Russell Crowe într-un rol care cerea pe cineva obişnuit, aproape anonim.

 • Soluţie de duminică pentru zălăuani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţie de duminică pentru zălăuani

  Petrece-ţi seara de duminică alături de "Un cuplu mortal". Filmul rulează la Cinematograful "Silvania" din incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău, începând cu ora 19.00. Cinefilii zălăuani vor putea viziona o poveste de dragoste, decupată din viaţa de zi cu zi, presărată cu momente comice.

 • O zi la
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O zi la "Pescăria Bretonilor"

  Amatorii de pescuit dar şi de relaxare în aer liber pot alege ca destinaţie de weekend "Pescăria Bretonilor" de la intrarea în Bodia, comuna sălăjeană Buciumi. Aici vă puteţi întreţine pasiunea pentru pescuit la malul lacului, într-un cadru natural deosebit.

 • ONU va cere României adoptarea statutului minorităţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ONU va cere României adoptarea statutului minorităţilor

  Naţiunile Unite vor recomanda României, cel mai devreme în noiembrie, să adopte statutul minorităţilor naţionale, proiect UDMR blocat în Parlament din 2005. În ceea ce priveşte autonomia teritorială a maghiarilor din Transilvania, ONU s-a pronunţat negativ.

 • Israel: Poliţia a recomandat punerea sub acuzare a ministrului de Externe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Israel: Poliţia a recomandat punerea sub acuzare a ministrului de Externe

  Poliţia israeliană a recomandat luni punerea sub acuzare a ministrului de Externe Avigdor Lieberman, precum şi a unui diplomat de rang înalt, într-o anchetă asupra unui caz de corupţie referitor la actualul şef al diplomaţiei israeliene, relatează AFP.

 • Ştiri şi recomandări de weekend
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştiri şi recomandări de weekend

  Duminică. „Punguţa cu doi bani“ la Teatrul de Animaţie Actorii păpuşari vor pune în scenă duminică, 2 mai, una dintre cele mai îndrăgite creaţii ale povestitorului Ion Creangă. „Punguţa cu doi bani“ va începe la ora 11.00, la Teatrul de Animaţie.

 • Petrecere pe muzica anilor '80 în Pub
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Petrecere pe muzica anilor '80 în Pub

  Un week- end perfect începe cu o petrecere pe cinste. Buzoienii dornici de distracţie sunt aşteptaţi vineri seară în T'Essence Pub pentru a petrece cum ştiu mai bine.

Modifică Setările