Stiri despre putere

  330 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Pe cine votăm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe cine votăm

  Într-o astfel de situaţie, ţara s-ar goli de oameni! Aici ar mai rămâne doar mafioţii şi cetăţenii neputincioşi! Nu este suficient doar să dai un ticălos jos şi după aia să faci prostia să pui altul mai prost în loc, să facă legile. Dacă s-ar întâmpla aşa, cum s-a mai întâmplat, vezi realegerea unor penali-în parlament, în administraţia locală, în euro-parlament, la preşedinţie- în loc să îndreptăm ceva în ţară, am duce-o inevitabil la pierire!

 • Surprinzător, de cine este PSD ajutat în campania electorală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Surprinzător, de cine este PSD ajutat în campania electorală

  Sunt valuri de atacuri înrăite, duşmănoase! Nu există zi să nu se încaiere în avantajul marelui partid roşu. Se beştelesc susţinătorii fanatici ai taberelor de parcă zici că au primit ordin de zi pe unitate, astfel încât să faciliteze misiunea PSD-ului! Această caracteristică a fanatismului în rândurile actualei clase politice româneşti este sesizată zi de zi şi de foşti politicieni şi observatori pertinenţi, avizaţi şi echilibraţi.

 • Lumina, întunericul şi clar-obscurul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lumina, întunericul şi clar-obscurul

  Cele trei elemente sunt entităţi fizice, pe care le percepem cu ochii. Dar ele pot avea şi o semnificaţie metaforică, exprimată prin sinonimele lor. Un sinonim al luminii este transparenţa, devenită mai nou un concept al comunicării.

 • Salvator
despre
imaginile sfâşietoare de
la
unele intervenţii: „Şi
noi ne întrebăm, uneori, de unde avem
atâta putere“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salvator despre imaginile sfâşietoare de la unele intervenţii: „Şi noi ne întrebăm, uneori, de unde avem atâta putere“

  Coşurile necurăţate de la sobe, depozitarea de materiale combustibile la gura sobei, improvizaţii la instalaţia electrică şi copii nesupravegheaţi sunt cele mai mari greşeli pe care le fac unii oameni când e vorba de protecţia lor. Asta crede George Sindilă, un pompier în vârstă de 38 de ani, din Alexandria, cu o experienţă de peste 500 de intervenţii.

 • Imperiul cormoranilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Imperiul cormoranilor

  „V-a intrat cormoranul la cap?!!!“ Viitorul sună bine pentru noi, cormoranii! Putere politică avem, forţă gazoasă avem, caşcavalul e la noi, p-ăia care ne făceau dosare politice îi legăm, justiţia e a noastră, ai lu Isărescu sunt la mâna noastră, economia s-a înroşit de la duduială, politica o facem noi! Hai, ciocu mic şi la muncă, săracilor, băgaţi bani la buget, nu staţi, ţara are nevoi!

 • Războaiele românilor în timp de pace
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războaiele românilor în timp de pace

  Instituţiile bugetofage sunt aproape paralizate în aşteptarea banilor din punga contribuabililor, în special ai contribuabililor care lucrează în mediul privat! În acest timp, eminenţele cenuşii, incompetente, iresponsabile, penale ale puterii politice actuale trag cu pixul pe harta bugetului, pe harta ţării, fără să fie în stare să ajungă la soluţii viabile. Pe acest fond, românii duc bătălii atipice pentru supravieţuire!

 • Stâlpii de neclintit ai politicii româneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stâlpii de neclintit ai politicii româneşti

  Sunt susţinătorii de bază ai întregului sistem politic actual, în ciuda faptului că, majoritatea cetăţenilor care au simţit nocivitatea sistemului pe pielea lor, au cerut cu insistenţă primenirea clasei politice şi lustraţia de vechile elemente toxice, comuniste şi securiste. Ca urmare a necesităţii de schimbare a clasei politice actuale, românii au avut parte de tot felul de surogate!

 • VIDEO Viorica
Dăncilă împarte pace în Parlament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Viorica Dăncilă împarte pace în Parlament

  Neconflictuală, precum o recomandă chiar Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, premierul României, a îndemnat parlamentarii să lase la o parte conflictele politice şi să se gândească în primul rând la intersul comun al României. Apelul prim-ministrului a venit în cadrul unei şedinţe comune a Parlamentului, după ce, mai devreme, deputaţii au făcut scandal în timpul votului final al şedintei în plen.

 • Soluţia radicală pentru Parlament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţia radicală pentru Parlament

  Nici o justificare, nici o bună intenţie, nici o explicaţie politică nu poate susţine spectacolul jalnic din Parlamentul devenit o ruşine naţională, unde majoritatea aleşilor îşi fac de cap ca pe propria moşie. Pare că Legislativul a fost luat pe persoană fizică de un partid sau altul, sub pretextul că majoritatea votantă a cetăţenilor justifică prezenţa la putere a aleşilor actuali. Şi ţara parcă a fost luată pe persoană fizică!

 • Ciolane cu fasole
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciolane cu fasole

  Unde în lume, de ziua naţională, se mai creează o emoţie atât de puternică, unde tradiţia ciolanului este mai cultivată decât în ţara noastră? Ar putea fi scrisă o carte de filozofie a ciolanului, cât de important este, ce putere are şi ce bătălii se dau pentru ciolanul din România. Pentru un neavizat şi chiar pentru urmaşii noştri de peste o sută de ani, cultura ciolanului de astăzi poate fi lucru uimitor. Are putere absolută! Face legea!

 • Puterea absolută
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Puterea absolută

  Aproape în fiecare zi auzim cum Preşedintele PSD câştigă bătălie după bătălie şi cum devine din ce în ce mai puternic.

 • Cultura renăscută, cu cea mai mare dezvoltare şi influenţă din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cultura renăscută, cu cea mai mare dezvoltare şi influenţă din România

  Fie că acţionează în ţară, în guvern, parlament, în partidele politice, în statul paralel, în media sau peste hotare, la Comisia Europeană, la Parlamentul European, forţa şi influenţa acestei culturi tradiţionale sunt tot mai mari. Dezvoltă idei, proiecte elaborate minuţios, tactici diverse de acţiune, care le face tot mai puternice şi importante. Sunt tot mai nocive şi periculoase, pe măsură ce văd că găsesc un teren fertil în România.

 • Piramida puterii - un dicţionar
despre putere şi istorie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piramida puterii - un dicţionar despre putere şi istorie

  Istoria ţării noastre este un periplu fascinant şi cuprins de un aer de mister. Tumultul anilor nu s-a oprit la noi, el răzbate veacurile noastre. Contemporanii sunt datori să conserve istoria ţării lor. O istorie plină de alianţe, trădări, de momente unice, de înălţare, de laşitate, de realism politic de metafore istorice dar şi de căderi.