Stiri despre putere

  311 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Adevărurile despre violenţele de vineri, 10 august
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărurile despre violenţele de vineri, 10 august

  Televiziunile de ştiri încă nesupuse puterii politice PSD-ALDE au redifuzat cu consecvenţă, pe toată durata week-endului şi în zilele imediat următoare, imaginile care suprind acţiunile violente demente comise vineri de angajaţii Jandarmeriei Române, nu doar împotriva ultraşilor, ci îndeosebi asupra populaţiei care şi-a exercitat dreptul de a protesta paşnic.

 • Promovarea şi ascensiunea unui fenomen periculos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Promovarea şi ascensiunea unui fenomen periculos

  Discriminarea a ajuns la ordinea zilei, dar este percepută, tratată şi sancţionată selectiv, în funcţie de persoanele implicate, acuzate sau considerate victime! Nici discriminarea în România nu mai este ce a fost. În opinia şi activitatea instituţiilor care au menirea să combată acest lucru extrem de nociv, la noi se sancţionează mai mult discriminarea pe criterii politice, de influenţă, de stare a aşa ziselor victime.

 • Zodii de femei care iubesc puterea: nu se vor lăsa conduse de
partener niciodată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zodii de femei care iubesc puterea: nu se vor lăsa conduse de partener niciodată

  Veţi fi tentaţi să credeţi că aţi dobândit controlul asupra acestor femei, dar vă vor deruta atât de tare încât nu veţi mai înţelege care dintre voi este la conducere. Ştie cum să se comporte şi cât să lase de la ele pentru a vă face să credeţi că deţineţi controlul. Au astfel de abilităţi şi ştiu să se joace cu ele.

 • Migraţie şi putere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Migraţie şi putere

  În ultimii ani am discutat cu toţii despre formele invaziilor care au avut loc, precum şi despre o parte a consecinţele lor. Cu toate acestea, nu am analizat deloc situaţia unui fenomen mult mai complex şi în acelaşi timp mai subtil denumit „migraţie“.

 • Doamna premier Dăncilă, faceţi ceva pentru România reală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doamna premier Dăncilă, faceţi ceva pentru România reală

  Alooo...doamna Premier, ştiţi că jumătate de ţară este sub ape? Că zeci de judeţe, sute de gospodării şi mii de oameni sunt loviţi de puhoaie, că se luptă să supravieţuiască în faţa naturii dezlănţuite? Nu sunt dintre cei cu tricouri albe aduşi să lupte contra statului paralel! Pe românii loviţi de calamităţi nu-i întreabă demnitarii cum rezistă, cum supravieţuiesc, de ce au nevoie, ce vor face în continuare?

 • Fricile care păzesc puterea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fricile care păzesc puterea

  Aceste frici şi multe altele îl fac să-şi epateze puterea, să cheme poporul, să facă demonstraţii de susţinere, de putere absolută, pentru conducătorul iubit. Altfel cum s-ar înţelege organizarea unor manifestări de tip asiatic, cu sute de mii de oameni mobilizaţi în stil militar, când are de partea sa toată armata roşie, toată puterea politică, toată legislaţia dorită, toate pârghiile guvernării actuale?

 • Iohannis, despre mitingul PSD: Într-o democraţie, un miting de protest nu poate fi asociat cu puterea. Au toate resursele pentru a repara ce nu merge
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iohannis, despre mitingul PSD: Într-o democraţie, un miting de protest nu poate fi asociat cu puterea. Au toate resursele pentru a repara ce nu merge

  Preşedintele Klaus Iohannis a vorbit marţi despre mitingul pe care PSD a anunţat că îl va organiza pe 9 iunie împotriva abuzurilor şi pentru respectarea statului de drept. Acesta a declart că în nicio democraţie un miting de protest nu poate fi asociat cu puterea, „PSD având în acest moment Parlamentul, Guvernul şi toate resursele pentru a rezolva orice problemă”.

 • Binomul capro-varzist (I)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Binomul capro-varzist (I)

  Termenii „stânga“ şi „dreapta“ se referă la cele două mâini ale omului, după cum „stângul“ şi „dreptul“ se referă la cele două picioare. Cei doi termeni au ajuns să fie metafore, care definesc ideologia diverselor partide. La nivel popular, „stânga“ este discreditată, de unde expresiile „a porni cu stângul“, sau „stângăcie“, în practicarea unei meserii.

 • Mortul de la groapă nu se mai întoarce
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mortul de la groapă nu se mai întoarce

  Ce procuror, judecător, magistrat îşi mai face treaba liber, cinstit, fără frică, independent în situaţia din justiţia actuală? DNA-ul este ca şi paralizat, decapitat, cu procurori anchetaţi. Procurorii la nivel naţional, sunt vizaţi de controale ample. Din zona instanţelor vin achitări răsunătoare, amânări! Ne fac să ne punem, firesc, întrebarea dacă judecătorii sunt liberi, controlaţi politic sau procurorii DNA sunt incompetenţi?

 • Aleşii locali, decisivi pentru putere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aleşii locali, decisivi pentru putere

  Aleşii locali devin tot mai importanţi în strategiile de obţinere şi păstrare a puterii politice în România. Ei înşişi, cu puţine excepţii, independenţii, sunt exponenţi ai partidelor politice care i-au propulsat în fruntea administraţiilor locale. După ce au fost aleşi în primul tur, conform legii, aleşii locali actuali au beneficiat tot prin lege de posibilitatea de a-şi stabili singuri salariile.

 • Mediocritatea vrea puterea absolută!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mediocritatea vrea puterea absolută!

  Mă deplasez foarte mult, aproape în fiecare zi, prin multe locuri şi intru în contact cu numeroşi oameni de la sate, din pieţe, din mijloace de transport în comun, din mediul cultural ori de pe stradă.

 • Ce vom face acum?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce vom face acum?

  Motto: „A te învinge pe tine însuţi este mijloc sigur să nu fi învins de alţii. A te stăpâni pe tine însuţi este mijloc sigur de a pune stăpânire pe alţii“ (maximă chinezească).