Stiri despre putere

  346 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ţară jucată la păcănele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţară jucată la păcănele

  Ce aşteptări să mai aibă însetaţii de dreptate când jocurile de putere par să ducă la acelaşi control politic, văzut sau nevăzut, la vârful Justiţiei Române, la îngroparea mai adâncă a marilor dosare nerezolvate de ani de zile, dar şi a celor mai recente, cum ar fi „Colectiv”, „Piaţa Victoriei 10 august, 2018” şi „Caracal”? Cei de la butoane nu au nevoie de o justiţie independentă, ci de una maleabilă!

 • Masca-rada naţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Masca-rada naţională

  Zici că trăim într-o ţară guvernată de miliarde de viruşi, de care nu ştii cum să te mai protejezi, cum să scapi şi cum să-i stârpeşti. Poţi să încerci şi cu substanţele otrăvitoare utilizate de firmele de casă ale primăriilor, care zic că dezinfectează şi deratizează în şcoli sau în imobile de locuit, în instituţii diverse, dar care otrăvesc oamenii, şi tot nu poţi scăpa de viruşii noştri conducători, patriotici!

 • Manevrele lui Putin pentru a rămâne la putere după 2024. Modelul Nazarbaiev
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Manevrele lui Putin pentru a rămâne la putere după 2024. Modelul Nazarbaiev

  Preşedintele rus a început, miercuri, în mod neaşteptat, tranziţia politică a ţării, prin anunţarea unei reforme constituţionale şi numirea unui nou prim ministru, pentru a găsi o formulă prin care să deţină frâiele puterii şi după ce-i expiră al patrulea mandat.

 • Boala grea a politicienilor români
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Boala grea a politicienilor români

  Există o lipsă de reacţie de neînţeles faţă de acest virus! De boala politicienilor au suferit şi vechii conducători comunişti, în frunte cu ”geniul” Carpaţilor, Nicolae Ceauşescu, împreună cu ”savanta de renume mondial”, Elena Ceauşescu, tatăl şi mama poporului. Mulţi dintre oamenii politici actuali sunt contaminaţi cu acest virus periculos şi toxic, care se dezvoltă mai abitir pe măsură ce drepturile sunt tot mai mult călcate în picioare!

 • Măcar o dată la 30 de ani!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măcar o dată la 30 de ani!

  La ora la care scriu eu aceste rânduri nu ştiu care va fi soarta moţiunii de cenzură. Sigur sunt doar de un  lucru. Şi anume că PSD şi îndeosebi mai marii, dar şi actualii comunicatori ai partidului, cei care nu ştiu cum se face că se identifică cu mincinoşii, hoţii, plagiatorii, corupţii lui de mare anvergură, sunt speriaţi de moarte.

 • Dionis Cenuşa: Moldova nu trece prin
revoluţie, ci printr-o nouă redistribuţie de putere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dionis Cenuşa: Moldova nu trece prin revoluţie, ci printr-o nouă redistribuţie de putere

  Socialiştii şi blocul ACUM folosesc autoritatea politică pentru a intensifica decuplarea instituţiilor de influenţele anterioare ale Partidului Democrat. Premierul Maia Sandu, cu sprijinul majorităţii în Parlament, aplică o „lustraţie” politică tactică cu scopul de a curăţa sistemul de persoanele loiale regimului oligarhic şi a-i înlocui cu persoane integre, pe bază de concurs deschis, scrie politologul Dionis Cenuşa pentru IPN.

 • Alexandru Cauia: Ingerinţele puterii executive în cea judecătorească sunt inadmisibile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alexandru Cauia: Ingerinţele puterii executive în cea judecătorească sunt inadmisibile

  Vicepreşedintele Partidului Democrat, juristul Alexandru Cauia, consideră că este absolut inadmisibil să se facă ingerinţe din partea puterii executive în puterea judecătorească. Democratul s-a referit la declaraţiile prim-ministrei Maia Sandu prin care a cerut procurorului Adriana Beţişor să-şi dea demisia, dar şi participarea acesteia la şedinţa Consiliului Superior al Magistraturii. Declaraţia a fost făcută la Publika TV, transmite IPN.

 • Surprinzătoarea Sultană pe cai mari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Surprinzătoarea Sultană pe cai mari

  S-a întărit, s-a învârtoşat, s-a îmbăţoşat, s-a făcut mai bărbată şi nu doar că a salvat partidul, dar le-a tras şi câteva smetii adversarilor politici, în special vuvuzelelor de la PNL, dar şi preşedintelui Iohannis, cel care-i dăduse o şansă la numirea în funcţia de premier. Dintr-o dată, s-a dovedit a fi un politican redutabil, ieşind nu doar din şahul politic primit, ci dând chiar mat omului de la Cotroceni şi vuvuzelelor opoziţiei

 • Pe cine votăm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe cine votăm

  Într-o astfel de situaţie, ţara s-ar goli de oameni! Aici ar mai rămâne doar mafioţii şi cetăţenii neputincioşi! Nu este suficient doar să dai un ticălos jos şi după aia să faci prostia să pui altul mai prost în loc, să facă legile. Dacă s-ar întâmpla aşa, cum s-a mai întâmplat, vezi realegerea unor penali-în parlament, în administraţia locală, în euro-parlament, la preşedinţie- în loc să îndreptăm ceva în ţară, am duce-o inevitabil la pierire!

 • Surprinzător, de cine este PSD ajutat în campania electorală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Surprinzător, de cine este PSD ajutat în campania electorală

  Sunt valuri de atacuri înrăite, duşmănoase! Nu există zi să nu se încaiere în avantajul marelui partid roşu. Se beştelesc susţinătorii fanatici ai taberelor de parcă zici că au primit ordin de zi pe unitate, astfel încât să faciliteze misiunea PSD-ului! Această caracteristică a fanatismului în rândurile actualei clase politice româneşti este sesizată zi de zi şi de foşti politicieni şi observatori pertinenţi, avizaţi şi echilibraţi.

 • Lumina, întunericul şi clar-obscurul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lumina, întunericul şi clar-obscurul

  Cele trei elemente sunt entităţi fizice, pe care le percepem cu ochii. Dar ele pot avea şi o semnificaţie metaforică, exprimată prin sinonimele lor. Un sinonim al luminii este transparenţa, devenită mai nou un concept al comunicării.

 • Salvator
despre
imaginile sfâşietoare de
la
unele intervenţii: „Şi
noi ne întrebăm, uneori, de unde avem
atâta putere“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salvator despre imaginile sfâşietoare de la unele intervenţii: „Şi noi ne întrebăm, uneori, de unde avem atâta putere“

  Coşurile necurăţate de la sobe, depozitarea de materiale combustibile la gura sobei, improvizaţii la instalaţia electrică şi copii nesupravegheaţi sunt cele mai mari greşeli pe care le fac unii oameni când e vorba de protecţia lor. Asta crede George Sindilă, un pompier în vârstă de 38 de ani, din Alexandria, cu o experienţă de peste 500 de intervenţii.

 • Imperiul cormoranilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Imperiul cormoranilor

  „V-a intrat cormoranul la cap?!!!“ Viitorul sună bine pentru noi, cormoranii! Putere politică avem, forţă gazoasă avem, caşcavalul e la noi, p-ăia care ne făceau dosare politice îi legăm, justiţia e a noastră, ai lu Isărescu sunt la mâna noastră, economia s-a înroşit de la duduială, politica o facem noi! Hai, ciocu mic şi la muncă, săracilor, băgaţi bani la buget, nu staţi, ţara are nevoi!

 • Războaiele românilor în timp de pace
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războaiele românilor în timp de pace

  Instituţiile bugetofage sunt aproape paralizate în aşteptarea banilor din punga contribuabililor, în special ai contribuabililor care lucrează în mediul privat! În acest timp, eminenţele cenuşii, incompetente, iresponsabile, penale ale puterii politice actuale trag cu pixul pe harta bugetului, pe harta ţării, fără să fie în stare să ajungă la soluţii viabile. Pe acest fond, românii duc bătălii atipice pentru supravieţuire!

 • Stâlpii de neclintit ai politicii româneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stâlpii de neclintit ai politicii româneşti

  Sunt susţinătorii de bază ai întregului sistem politic actual, în ciuda faptului că, majoritatea cetăţenilor care au simţit nocivitatea sistemului pe pielea lor, au cerut cu insistenţă primenirea clasei politice şi lustraţia de vechile elemente toxice, comuniste şi securiste. Ca urmare a necesităţii de schimbare a clasei politice actuale, românii au avut parte de tot felul de surogate!

 • VIDEO Viorica
Dăncilă împarte pace în Parlament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Viorica Dăncilă împarte pace în Parlament

  Neconflictuală, precum o recomandă chiar Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, premierul României, a îndemnat parlamentarii să lase la o parte conflictele politice şi să se gândească în primul rând la intersul comun al României. Apelul prim-ministrului a venit în cadrul unei şedinţe comune a Parlamentului, după ce, mai devreme, deputaţii au făcut scandal în timpul votului final al şedintei în plen.

 • Soluţia radicală pentru Parlament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţia radicală pentru Parlament

  Nici o justificare, nici o bună intenţie, nici o explicaţie politică nu poate susţine spectacolul jalnic din Parlamentul devenit o ruşine naţională, unde majoritatea aleşilor îşi fac de cap ca pe propria moşie. Pare că Legislativul a fost luat pe persoană fizică de un partid sau altul, sub pretextul că majoritatea votantă a cetăţenilor justifică prezenţa la putere a aleşilor actuali. Şi ţara parcă a fost luată pe persoană fizică!

 • Ciolane cu fasole
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciolane cu fasole

  Unde în lume, de ziua naţională, se mai creează o emoţie atât de puternică, unde tradiţia ciolanului este mai cultivată decât în ţara noastră? Ar putea fi scrisă o carte de filozofie a ciolanului, cât de important este, ce putere are şi ce bătălii se dau pentru ciolanul din România. Pentru un neavizat şi chiar pentru urmaşii noştri de peste o sută de ani, cultura ciolanului de astăzi poate fi lucru uimitor. Are putere absolută! Face legea!

 • Puterea absolută
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Puterea absolută

  Aproape în fiecare zi auzim cum Preşedintele PSD câştigă bătălie după bătălie şi cum devine din ce în ce mai puternic.

 • Cultura renăscută, cu cea mai mare dezvoltare şi influenţă din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cultura renăscută, cu cea mai mare dezvoltare şi influenţă din România

  Fie că acţionează în ţară, în guvern, parlament, în partidele politice, în statul paralel, în media sau peste hotare, la Comisia Europeană, la Parlamentul European, forţa şi influenţa acestei culturi tradiţionale sunt tot mai mari. Dezvoltă idei, proiecte elaborate minuţios, tactici diverse de acţiune, care le face tot mai puternice şi importante. Sunt tot mai nocive şi periculoase, pe măsură ce văd că găsesc un teren fertil în România.