Stiri despre provocare

  138 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mesaj de la Cotroceni, după o provocare a Rusiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mesaj de la Cotroceni, după o provocare a Rusiei

  Consilierul prezidenţial Iulian Chifu consideră că, după desemnarea belicosului Dmitri Rogozin ca „trimis special al Federaţiei Ruse pentru Transnistria“, România trebuie să revină la „agenda de securitate“ în zonă.

 • Gata cu îmbrăţişările occidentale!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gata cu îmbrăţişările occidentale!

  În ultimele zile din 2010, autorităţile guvernamentale au decis să-şi arate muşchii după ce li le lansase o provocare: verdictul dat în procesul-farsă al lui Mihail Hodorkovski şi Platon Lebedev nu are legătură cu jurisprudenţa.

 • Levy recunoaşte:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Levy recunoaşte: "Aş antrena Steaua"

  Antrenorul israelian Ronny Levy, care până la începutul acestui sezon a pregătit echipa Unirea urziceni, a declarat că ar accepta o ofertă venită din partea Stelei.

 • Studenţii îşi spun păsurile şi iau „atiTUdine“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studenţii îşi spun păsurile şi iau „atiTUdine“

  Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România (ANOSR) face un apel către toţi tinerii să îşi spună problemele din studenţie pentru a putea fi rezolvate. ANOSR a lansat săptămâna trecută campania naţională „Ia atiTUdine!" cu privire la drepturile sociale ale studenţilor.

 • Tinerii nu vor să mai audă de maşini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tinerii nu vor să mai audă de maşini

  Producătorii de maşini văd o adevărată provocare în a vinde maşini adulţilor sub 30 de ani. Spre deosebire de persoanele trecute de această vârstă, tinerii adulţi nu se mai dau în vânt nici după ideea de a avea o maşină, nici după şofat, relevă kiplinger.com.

 • Fernando Alonso a acceptat provocarea lui Valentino Rossi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fernando Alonso a acceptat provocarea lui Valentino Rossi

  Pilotul de la Ferrari a declarat că este pregătit să-şi măsoare forţele cu italianul Valentino Rossi. Acesta din urmă îl provocase în 2006 la o întrecere inedită: să concureze cu o motocicletă de viteză, un monopost de Formula 1 şi maşină de raliuri.

 • Constanţa: Scafandru amator într-o săptămână, la Marea Neagră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Scafandru amator într-o săptămână, la Marea Neagră

  O excursie în adâncul mării este cea mai inedită destinaţie pentru care puteţi opta pe litoralul românesc. În lumea din adâncuri, împătimiţii scufundărilor descoperă vegetaţia marină, căluţi de mare, corali, peşti, scoici sau melci. Dacă sunt norocoşi, se întâlnesc cu delfinii.

 • Provocările părinţilor singuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Provocările părinţilor singuri

  Păstrarea echilibrului între viaţa personală şi responsabilitatea creşterii copilului pare greu de realizat pentru un părinte singur.

 • Târgu-Mureş:Portret-Eduard Mailat, mureşeanul care a bătut la porţile FBI-ului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Portret-Eduard Mailat, mureşeanul care a bătut la porţile FBI-ului

  Tânărul a acceptat provocarea de a deveni agent FBI şi spune că nu se va lăsa până când îşi va îndeplini visul american. Până acum, românii ajungeau să-i „cunoască” pe agenţii FBI (Federal Bureau of Investigation n.r.) la televizor, prin intermediul filmelor de acţiune. Nu puţini au fost cei care măcar pentru o secundă au visat să le calce pe urme. Eddy este unul dintre ei, un exemplu despre cum joaca poate deveni un ţe

 • Constanţa: Medicul Emilia Borzea este cercetat pentru provocare ilegală a avortului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Medicul Emilia Borzea este cercetat pentru provocare ilegală a avortului

  Descoperire şocantă în cazul femeii care a murit în data de 8 martie a.c. în timpul unei banale intervenţii de întrerupere de sarcină: pacienta, Melec Curtmula (42 de ani) nu a fost supusă la nicio investigaţie medicală înainte de operaţie, iar sarcina era în 17 săptămâni. Termenul legal pentru o astfel de intervenţie este de maximum 14 săptămâni.

Modifică Setările