Stiri despre prima zi de scoala

  118 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • FOTO Elevii orădeni au defilat în haine de fiţe la deschiderea anului şcolar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Elevii orădeni au defilat în haine de fiţe la deschiderea anului şcolar

  După o vacanţă de trei luni în care nu au avut grija lecţiilor şi temelor pentru a doua zi, şcolarii din întreg judeţul şi-au reluat astăzi activitatea. Încă de dimineaţă şcolile a fost luate cu asalt de elevi, părinţi şi bunici, care au ţinut să fie prezenţi la prima zi de şcoală.

 • Lumina care înlocuieşte clopoţelul la Liceul pentru Deficienţe de Auz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lumina care înlocuieşte clopoţelul la Liceul pentru Deficienţe de Auz

  Clopoţelul a sunat şi pentru elevii cu deficienţe de auz, însă ei şi-au dat seama de aceasta doar pentru că s-a aprins lumina pe coridoare. La Liceul pentru Deficienţi de Auz din Cluj-Napoca învaţă 251 de copii din 17 judeţe ale ţării. În acest an şcolar, în judeţul Cluj, reîncep cursurile peste 94.000 de elevi.

 • Aglomeraţie şi fiţe, în prima zi de şcoală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aglomeraţie şi fiţe, în prima zi de şcoală

  Începutul de an şcolar a creat adevărate ambuteiaje pe străzile Braşovului. Sute de părinţi şi copii au luat cu asalt florăriile încă de dimineaţă şi au umplut apoi curţile şcolilor.

 • Cât costă florile în prima zi de şcoală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât costă florile în prima zi de şcoală

  Încă de la prima oră florăriile din municipiu, în special cele din jurul unităţilor şcolare au fost luate cu asalt de către părinţii care şi-au dus copiii la deschiderea noului an şcolar. Pentru un buchet de flori trebuie să scoţi din buzunar minim 15 lei.

 • Peste 54.000 de elevi au început astăzi şcoala
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 54.000 de elevi au început astăzi şcoala

  Peste 54.000 de elevi din judeţul Bistriţa-Năsăud au început astăzi anul şcolar. Dintre aceştia, aproape 3400 intră în clasa I şi alţi 3450 în clasa a IX-a.

 • Primul clopoţel a anunţat astăzi prima zi de şcoală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul clopoţel a anunţat astăzi prima zi de şcoală

    Toate şcolile din Alexandria au deschis oficial noul an şcolar 2011-2012, la ora 9.00. Însoţiţi de părinţi, bunici sau rude, îmbrăcaţi în cele mai frumoase haine, cei peste 55.000 de elevi teleormăneni au intrat pe porţile şcolilor la care învaţă. Niciunui şcolar nu i-a lipsit buchetul de flori pentru "doamna".

 • Preţuri de criză pentru florile oferite doamnelor învăţătoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preţuri de criză pentru florile oferite doamnelor învăţătoare

  Pregătirile pentu începerea noului an şcolar au intrat în linie dreaptă şi la Slobozia. În această dimineaţă, zeci de elevi şi părinţi au pornit în căutarea florilor pe care să le dăruiască mâine doamnelor învăţătoare sau diriginte. Oferta comercianţilor a fost variată, iar preţurile pentru toate buzunarele.

 • Prima zi de școală umbrită de reformă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prima zi de școală umbrită de reformă

  Sute de elevii vor face naveta zilnic pentru a ajunge la noiile instituţii de învăţământ unde au fost redirecţionaţi după implementarea reformei Educaţiei, ce prevede optimizarea mai multor școli. Peste 300.000 de elevi încep astăzi noul an şcolar. Mulţi copii trăiesc emoţii duble alături de profesori şi colegi noi.

 • Rechizitele şcolare golesc portofelele părinţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rechizitele şcolare golesc portofelele părinţilor

  Părinţii au început goana după cumpărături pentru începerea noului an şcolar. Reporterii „Adevărul” au dat un tur prin magazinele cu rechizite şcolare pentru dumneavoastră şi au aflat preţurile acestora şi cât vă costă cel mai ieftin şi cel mai scump ghiozdan complet echipat.

 • FOTO Bucuria şcolii, umbrită de sărăcie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Bucuria şcolii, umbrită de sărăcie

  Ameninţări cu proteste de stradă încă din prima zi, îngrijorări ale părinţilor şi ale profesorilor loviţi de criza financiară. Aşa începe cel mai auster an şcolar din acest deceniu . Şcoala a debutat cu festivităţi scurte. Directorii s-au rezumat să ţină discursuri rapide de „Bun venit!“, iar profesorii să-şi arate salariile tăiate.

 • Marile mize şi provocări ale noului an şcolar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marile mize şi provocări ale noului an şcolar

  Anul şcolar 2010-2011, care a început cu anunţul privind concedierea a 10.000 de angajaţi din Educaţie, ar putea fi unul dintre cei mai austeri din ultimele două decenii. În ciuda dificultăţilor trebuie puse la punct noi programe şi manuale, astfel încât România să salte în clasamentele europene privind calitatea învăţării.

 • Bistriţa: Navetă încă din prima zi de şcoală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bistriţa: Navetă încă din prima zi de şcoală

  Copiii de gimnaziu din unităţile de învăţământ comasate de Inspectoratul Şcolar au făcut astăzi, în premieră, naveta la noile lor şcoli din Bistriţa, cu microbuzele Primăriei Bistriţa. Îngrijoraţi, părinţii i-au însoţit pentru a se asigura că totul este aşa cum trebuie să fie şi copiii lor sunt bine trataţi.

 • Turnu Severin: A sunat clopoţelul!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turnu Severin: A sunat clopoţelul!

  Sute de elevi s-au adunat încă de la primele ore ale dimineţii pentru a lua parte la festivitatea de deschidere a noului an şcolar

 • Cum să ai succes în prima zi de şcoală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să ai succes în prima zi de şcoală

  Mai sunt doar trei săptămâni până la experienţa care poate marca definitiv modul în care copiii vor privi educaţia Prima zi de şcoală din viaţa celui mic se apropie vertiginos, iar pentru părinţi şi viitorii elevi încep pregătirile.

Modifică Setările