
Şoseaua Hunedoara - Deva, „lovită” de polei. S-a transformat într-un patinoar pentru şoferi FOTO
A fost polei, joi dimineaţă, pe Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Deva, iar mai mulţi şoferi au ieşit în decor după ce au pierdut controlul volanului.
A fost polei, joi dimineaţă, pe Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Deva, iar mai mulţi şoferi au ieşit în decor după ce au pierdut controlul volanului.
Ninsoarea şi gerul, care s-a lăsat peste noapte, au transformat şoselele din sudul României în patinoare. Şoferii au întâmpinat problemele pe mai multe tronsoane unde carosabilul nu era curăţat de drumari. Pe DN1A, în judeţul Dâmboviţa, un TIR derapat şi a rămas suspendat pe marginea unui pod.
Consiliul Local Focşani a aprobat recent închirierea unui patinoar la Focşani, în suprafaţă de 600 mp, pentru lunile decembrie şi ianuarie. Patinoarul ar urma să fie inaugurat în ziua de Sfântul Nicolae.
Ca şi în anii din urmă, municipalitatea intenţionează să închirieze un patinoar care va fi amplasat cel mai probabil în Piaţa Unirii.
Edilii botoşăneni au făcut, cu fonduri europene, primul patinoar pentru curling din România, dar o parte a consilierilor locali consideră investiţia inutilă şi nu sunt de acord cu finalizarea ei. În aceste condiţii, Primăria Botoşani poate fi bună de plată.
În sezonul de iarnă 2019-2020, în Timişoara funcţionează trei patinoare; în Piaţa Libertăţii, la Shopping City din Calea Şagului şi la Iulius Town.
Municipalitatea din Galaţi a anunţat că pentru Revelionul 2020 vor fi puse în vânzare 1.150 de bilete, care sunt disponibile începând de luni, 9 decembrie. Petrecerea cu mâncare, băutură şi program artistic va avea loc la Patinoarul artificial „Dunărea”.
Pentru noul sezon de iarnă, patinoarul din Piaţa Libertăţii a fost mărit de la 600 la 1.000 de metri pătraţi. Acesta va fi deschis până în 1 martie 2019.
Patinoarul în aer liber a fost adus la Călăraşi şi iarna aceasta. Primul eveniment ce face parte din programul sărbătorilor de iarnă în municipiul Călăraşi este deschiderea patinoarului în aer liber, urmat de multe alte surprize plăcute ce vor fi anunţate din timp.
Patinoarul Arsenal s-a deschis sâmbătă, 30 noiembrie. Patinoarul va rămâne deschis până la jumătatea lunii ianuarie.
Sumele pentru organizarea manifestărilor dedicate sfârşitului de an vor fi alocate în şedinţa Consiliului Local de joi, 31 octombrie.
Patinoarul finanţat de Ion Ţiriac şi inaugurat, în urmă cu trei ani, în Otopeni va fi demolat, deşi costurile construirii lui au depăşit trei milioane şi jumătate de euro.
Patinoarul în aer liber se închide astăzi la ora 13.00. Conform Primăriei Călăraşi, au fost vândute în cele doua luni de funcţionare 7.633 de bilete. Începând din data de 30 noiembrie 2018 şi până la sfârşitul lunii ianuarie 2019, călărăşenii s-au distrat pe gheaţa artificială cu doar 5 lei.
Nu doar cei care locuiesc la oraş fac haz de necaz şi se distrează pe strada devenită patinoar în urma ploii îngheţate care a căzut peste multe regiuni din România. Şi iarna în Delta Dunării are farmecul ei.
Patinoarul rămâne principala atracţie de petrecere a timpului liber pentru călărăşeni, în perioada sărbătorilor de iarnă. Au fost vândute, din 30 noiembrie, 3.889 de bilete.
Patinoarul din Piaţa Libertăţii a devenit una dintre destinaţie de distracţie în aer liber în această iarnă pentru timişoreni.
Sute de persoane s-au aşezat la coadă din timpul nopţii pentru a prinde un bilet la petrecerea de Revelion organizată de Primăria din Galaţi. Oamenii au îndurat frigul pătrunzător, plimbându-se toată noaptea prin faţa casieriei Teatrului Muzical „Nae Leonard”, unde s-au vândut biletele.
Călărăşenii au luat cu asalt patinoarul în aer liber. În doar 7 zile de funcţionare, 1.148 de persoane au plătit biletul pentur o oră de distracţie.
S.C. Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău S.A. realizează în această perioadă lucrările pentru amenajarea patinoarului din Parcul Catedralei. Potrivit contractului semnat cu Primăria Municipiului Bacău, suprafaţa totală a gheţii va fi de peste 600 de metri.
Ppatinoarul în aer liber, din centrul oraşului, se deschid vineri, 30 noiembrie, la ora 14.00. Regulamentul de anul trecut rămâne neschimbat, la fel ca şi preţul biletului, 5 lei.
În urmă cu mai bine de un deceniu, patinoarul a mai funcţionat în Grădina Publică, dar pe alt amplasament, fără obstacole.
Între 30 noiembrie şi 31 ianuarie, acesta va fi deschis în aceeaşi locaţie ca şi sezonul trecut, în vecinătatea sediului nostru.
Cel mai mare parc de agrement din Moldova, întins pe o suprafaţă de 50 de hectare, a fost recepţionat săptămâna aceasta. Investiţia s-a ridicat la peste 80 de milioane de lei şi constă în patinoare, terenuri sportive în aer liber sau acoperite, zonă de aqua park, river rafting, parc, amfiteatru, dar şi bazine de înot plus centru SPA. Autorităţile vor să inaugureze parcul pe 1 decembrie, cu ocazia Centenarului.
Administraţia locală pregăteşte o alocare şi mai mare pentru nelipsitele spectacole din perioada sărbătorilor de Crăciun.
Într-o ţară în care infrastrucura sportivă e la pământ, unii sunt în stare să distrugă şi ceea ce s-a construit din dorinţa unora de a mai îmbunătăţi situaţia.
Patinoarul îşi va închide porţile şi îşi va strânge lucrurile imediat după terminarea programului în data de 28 februarie
Deşi trebuia amortizat din vânzarea de bilete către amatorii sporturilor de iarnă, veniturile aduse de aşa-zisul patinoar finanţat de Ministerul Sporturilor au fost nesemnificative.
Toate pârtiile din Poiana Braşov sunt acum funcţionale. Cei care nu sunt amatori de schi se pot distra la săniuş sau pot merge la patinoarul acoperit din staţiune.
Patinoarul din Cetate a fost deschis pentru arădeni după ce s-au făcut reviziile necesare la instalaţii şi probele de gheaţă.
Municipalitatea a cheltuit 650.000 de lei pentru decoraţiunile de sărbători, cei maim mulţi bani fiind daţi pe închirierea patinoarului şi cumpărarea a şase căruţe vieneze.