Cel mai eficient centru de vaccinare drive-thru din ţară se redeschide. Mii de  persoane stau la cozi să se imunizeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Primăria Galaţi
sursa: Primăria Galaţi

Primăria municipiului Galaţi anunţă că de marţi, 26 octombrie, se redeschide centrul de vaccinare drive-thru în parcarea Shopping City Galaţi, având în vedere numărul tot mai crescut al celor care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19.

La centrul de vaccinare drive–thru ce va funcţiona din nou, în parcarea Shopping City Galaţi, programul va fi zilnic, între orele 8.00 şi 20.00. Vor fi două fluxuri pentru administrarea serurilor Johnson & Johnson şi Pfizer, anunţă Primăria Galaţi. 

Centrul de vaccinare drive-thru din Galaţi a fost deschis în parcarea de la mall, la începutul lunii mai. La sfârşitul lunii septembrie a fost închis. Potrivit autorităţilor, centrul a fost pe primul loc în ţară, fiind administrate în total 27.481 de doze de vaccin.   

De asemenea, Primăria informează că la Patinoarul „Dunărea” se va mai deschide un flux pentru vaccinare, pe lângă cele trei existente.

Începând de luni, 25 octombrie, s-a redeschis şi centrul de vaccinare de la Baza „Siderurgistul”, unde programul este zilnic, între orele 8.00 şi 20.00. La Baza Siderurgistul sunt trei fluxuri de vaccinare împotriva COVID-19 pentru administrarea serurilor Johnson & Johnson şi Astra Zeneca.

 În continuare, gălăţenii se pot prezenta şi la celelalte centre de vaccinare amenajate de către Primărie. Este vorba despre centrul de la Patinoarul „Dunărea” cu patru fluxuri de vaccinare (trei pentru Pfizer şi unul pentru Moderna) şi despre centrul de la Sala Sporturilor (trei fluxuri de vaccinare pentru Pfizer). Programul la aceste centre este tot zilnic între orele 8.00-20.00.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Propunerea controversată a unui pneumolog pentru tranşarea crizei COVID:„Sănătate cu forţa nu se poate”

Medic psihiatru, despre şcoala online:„Nu a dus niciun beneficiu. Va crea nişte viitori tineri antisociali”

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite