Povestea celebrei patinatoare Sonja Henie va fi filmată în România. Peste 1.500 de români vor juca în film

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motivul alegerii patinoarului gălăţean nu este însă unul neapărta de mândrie: arena construită acum mai bine seamănă foarte mult cu cele pe care evolua, acum 80-90 de ani, celebra patinatoare scandinavă.

Producătorii unei pelicule norvegiene caută figuranţi din Galaţi pentru filmările care vor avea loc în România, în toamnă, în intervalul 4-26 septembrie. 

Patinoarul din Galaţi va fi principalul decor în care se va turna filmul „Queen of ice” (Regina gheţii), peliculă ce va spune povestea celei mai faimoase patinatoare din Ţara Fiordurilor, Sonja Henie, multiplă campioană olimpică, mondială şi europeană în anii ’30.

Sonja Henie (născută pe 8 aprilie 1912 – decedată pe 12 octombrie 1969) a fost de trei ori campioană olimpică (1928, 1932, 1936), de zece ori campioană mondială (1927-1936) şi de şase ori campioană europeană (1931-1936). Henie a câştigat mai multe titluri olimpice şi mondiale decât orice altă patinatoare. La apogeul carierei sale a fost una dintre cele mai bine plătite vedete de la Hollywood

Cei care vor să apară în film trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 10 şi 65 de ani şi să fie disponibili pentru filmări de 12 ore pe zi. În schimb, vor fi plătiţi cu 60 lei/zi net şi vor beneficia de masă în regim catering.

Motivul alegerii patinoarului gălăţean nu este însă unul neapărta de mândrie: arena construită acum mai bine patru decenii seamănă foarte mult cu cele pe care evolua, acum 80-90 de ani, celebra patinatoare scandinavă.

Detalii despre înscrierea la casting puteţi găsi aici.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite