Stiri despre hartie

  110 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Slobozia: Georgiana Stan - Artista care dă formă hârtiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slobozia: Georgiana Stan - Artista care dă formă hârtiei

  Adolescenta a învăţat singură cum să realizeze figurine din hârtie. Anul acesta a fost premiată cu locul I la un concurs ce a avut o secţiune dedicată acestui stil avangardist de creaţie, numit origami.

 • Anti-iPhone, cel mai simplu telefon mobil din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anti-iPhone, cel mai simplu telefon mobil din lume

  Arată ca o cărămidă, nu are ecran, iar agenda telefonică încorporată este de fapt un carneţel în miniatură, care vine la pachet cu un pix. Considerat cel mai simplu telefon din lume, „John’s Phone“, nu are jocuri sau cameră de luat vederi şi-ţi permite să faci un singur lucru: să dai telefoane.

 • Facultatea virtuală are cursuri doar pe hârtie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Facultatea virtuală are cursuri doar pe hârtie

  Proiectul demarat în urmă cu trei ani pe banii statului stagnează din cauza orgoliilor legate de şefia instituţiei. Dotările care permit conectarea simultan a 14.000 de persoane din 15 ţări ar fi putut fi folosite pentru cursuri ţinute în întreaga lume.

 • Poliţiştii tulceni vor hârtie ca să scrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poliţiştii tulceni vor hârtie ca să scrie

  Cei 680 de poliţişti tulceni sunt nemulţumiţi că Ministerul de Interne nu le asigură materiale de birou. Practic, pe lângă unele lipsuri, ei se plâng şi de anumite neajunsuri.

 • Rezilierea contractelor telecom, doar pe hârtie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rezilierea contractelor telecom, doar pe hârtie

  Legea care elimină taxele abuzive din abonamentele de telecomunicaţii poate fi pusă în practică doar dacă clientul nu a beneficiat de o promoţie. Dacă ai cumpărat un telefon sau un laptop subvenţionat nu poţi renunţa la serviciile operatorului decât dacă plăteşti contravaloarea produsului.

 • Sechelariu pune lacăt pe imperiul Letea (UPDATE)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sechelariu pune lacăt pe imperiul Letea (UPDATE)

  Omul de afaceri Dumitru Sechelariu a anunțat că ar putea închide fabrica Letea, din cauza piedicilor puse de primarul Romeo Stavarache și a faptului că ziarele mari din România preferă hârtia de import.

 • Râmnicu Vâlcea: Lupişorii reciclează hârtia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: Lupişorii reciclează hârtia

    În aceste zile cei mai mici cercetaşi din Centrul local Mircea cel Bătrân Râmnicu Vâlcea, lupişorii (7-11 ani), încep activităţile din proiectul ecologic „Pot Salva şi eu un Copac!", un proiect naţional al Cercetaşilor României.

 • AJOFM a rămas fără hârtie şi toner pentru imprimante
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  AJOFM a rămas fără hârtie şi toner pentru imprimante

  Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Cluj şi-a epuizat fondurile destinate cheltuielor materiale. Angajaţii nu mai au hârtie pentru documentele instituţiei, nici toner pentru imprimante.

 • Ana-Maria Vasilescu face capodopere din hârtie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ana-Maria Vasilescu face capodopere din hârtie

  Învăţătoarea de la şcoala Waldorf îşi foloseşte timpul liber şi pauzele de la ore făcând quilling, un tip de artă prin care se pot crea felicitări şi chiar bijuterii. Pentru că i-a plăcut să creeze, a luat decizia că şi elevii ei pot învăţa să îşi folosească imaginaţia, astfel că orele de lucru manual le didică acestei arte.

 • Studenţii din Hasdeu scapă de hârtia folosită în sesiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studenţii din Hasdeu scapă de hârtia folosită în sesiune

  Studenţii care locuiesc în campusul Hasdeu vor scăpa de hârtia folosită în sesiune prin depozitarea acesteia  în cutiile speciale, amplasate în fiecare cămin, în cadrul campaniei de colectare a hârtiei  în scopul reciclării, demarată de Egea Cluj Napoca, în parteneriat cu Organizaţia Studenţilor de la Ştiinţa Mediului.

 • Arta hârtiei farmecă tot mai mulţi elevi ai şcolilor reşiţene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arta hârtiei farmecă tot mai mulţi elevi ai şcolilor reşiţene

  Quillingul sau arta de a rula hârtia îi face pe copiii din Reşiţa să se exprime liber, în timpul orelor de creaţie . Dintr-o banală bucată de hârtie, elevii pot reproduce propriul lor univers. Ideea unui astfel de proiect este unică în judeţ.

Modifică Setările