Stiri despre colagen

  26 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • S-a descoperit colagenul tridimensional care reface articulaţiile. Câştigă premii după premii datorită succesului său în lupta cu durerile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a descoperit colagenul tridimensional care reface articulaţiile. Câştigă premii după premii datorită succesului său în lupta cu durerile

  Un colagen tridimensional, recent descoperit, care reface articulaţiile, este pe cale să devină cel mai semnificativ progres medical de până acum. Datorită mecanismului său unic de acţiune şi a eficienţei ridicate încă de la apariţia sa acesta a câştigat mai multe premii. După ce şi-a demonstrat calităţile în faţa specialiştilor la nivel mondial, colagenul tridimensional a ajuns şi la noi sub denumirea de Collanol.

 • Alimentele bogate în colagen care încetinesc îmbătrânirea pielii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimentele bogate în colagen care încetinesc îmbătrânirea pielii

  Colagenul este principala proteină structurală responsabilă pentru elasticitatea pielii. Dacă observaţi că au început să apară primele riduri, este un semnal că nivelul colagenului din corpul dumneavoastră a fost redus. Menţinerea unei diete bune este una din modalităţile de a încetini procesul de îmbătrânire prematură a pielii.

 • Lista alimentelor care accelerează procesul de
îmbătrânire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lista alimentelor care accelerează procesul de îmbătrânire

  Există o serie de alimente care accelerează procesul de îmbătrânire, ducând la reducerea fermităţii pielii şi apariţia petelor sau a acneei. Conform nutriţioniştilor, acestea provoacă pagube serioase în interiorul organismului, acestea începând să se vadă cu timpul şi  în exterior.

 • Măşti de faţă care stimulează colagenul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Măşti de faţă care stimulează colagenul

  Colagenul este proteina produsă de piele, iar elasticitatea şi fermitatea ei este determinată de nivelul colagenului. Însă, producţia proteinei scade odată cu înaintarea în vârstă, pielea începând să dezvolte linii fine şi riduri. Dar există anumite măşti de faţă care stimulează colagenul în tegument.

 • Tratamente pentru vergeturi pe care trebuie să le încerci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamente pentru vergeturi pe care trebuie să le încerci

  Probabil toate femeile se confruntă cu aceste linii sau dungi inestetice, ba chiar şi unii bărbaţi. Cauzele sunt multiple, unele dintre ele fiind slăbitul sau îngraşatul brusc. Aşadar, schimbările legate de greutate pot avea urmări şi în cazul pielii. Află cum faci să eviţi apariţia vergeturilor sau, odată apărute, cum să le faci să dispară!

 • Cât promit şi cât fac, de fapt, produsele
antirid. Cremele minune, între mit şi adevăr - explicaţia specialiştilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât promit şi cât fac, de fapt, produsele antirid. Cremele minune, între mit şi adevăr - explicaţia specialiştilor

  Tinereţea fără bătrâneţe, mai ales a tenului, este visul oricărei femei care ţine la aspectul său, dar şi al multor bărbaţi pe care industria cosmetică îi ia tot mai serios în considerare atunci când vine vorba despre produsele de îngrijire a feţei. Cremele care promit minuni s-au diversificat atât de mult încât, atunci când trebuie să alegi între una cu foiţă de aur şi alta pe bază de caviar pur, te cuprinde bulversarea.

 • Retinolul, secretul tenului catifelat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Retinolul, secretul tenului catifelat

  Probabil că ştii deja că retinoul, un derivat al vitaminei A, este nelipsit din compoziţia produselor cosmetice. Însă de ce este atât de recomandat pentru sănătatea pielii?

 • E adevărat că suplimentele de colagen întineresc pielea?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  E adevărat că suplimentele de colagen întineresc pielea?

  Piaţa suplimentelor alimentare a câştigat foarte mult în ultimii ani, iar cele care promit întinerirea pielii, la fel ca acelea care promit slăbire fără efort, au avut un succes garantat. Dar sunt ele eficiente?

 • Tratamentele faciale cu melci vii, următorul pas în cosmetică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tratamentele faciale cu melci vii, următorul pas în cosmetică

  Excentricităţile din industria frumuseţii şochează tot mai puţin, mai puţin când vine vorba de animale vii. Melcii vii şi nevătămaţi folosiţi în tratamentele faciale vor fi tot mai prezenţi, de vreme ce mucusul acestora va fi folosit în tot mai multe produse cosmetice.

 • De ce au nevoie bărbaţii de alte cosmetice decât femeile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce au nevoie bărbaţii de alte cosmetice decât femeile

  Faptul că majoritatea produselor cosmetice pentru bărbaţi sunt în ambalaje negre şi au un miros specific de piele este doar o strategie de marketing? Cu cu altceva diferă produsele lui faţă de ale ei?

 • Trucuri pentru buze senzuale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri pentru buze senzuale

  Femeile care nu au fost dăruite de la natură cu buze pline au la îndemână câteva soluţii pentru a aduce îmbunătăţiri fără să apeleze la metode invazive, cum sunt injecţiile cu acid hialuronic.

 • Ce trebuie să mănânci ca să tratezi cele mai întâlnite afecţiuni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce trebuie să mănânci ca să tratezi cele mai întâlnite afecţiuni

  Există anumite alimente care, pe lângă funcţiile nutritive de bază, au şi proprietăţi benefice asupra sănătăţii noastre, ele reprezentând o alternativă la pastile. Experţii susţin că acestea, consumate zilnic, pot vindeca multe dintre cele mai comune afecţiuni.

 • Cele mai bune creme pentru tenul tău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune creme pentru tenul tău

  Alegerea unui produs potrivit cu tenul depinde mult de tipul de piele şi de nevoile lui specifice. Când cumperi o cremă de faţă, asigură-te că are ingrediente naturale şi conţine vitamine, minerale şi colagen. Află care sunt cremele de care ai nevoie pentru o piele sănătoasă şi radioasă.

 • Când sunt indicate suplimentele cu colagen
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când sunt indicate suplimentele cu colagen

  Medicii reumatologi prescriu colagenul, în combinaţie cu alte substanţe benefice pentru cartilaje, persoanelor care suferă de artroză. Află în continuare ce efecte adverse pot avea aceste suplimente alimentare.

 • Ce nu ştiai despre colagen
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce nu ştiai despre colagen

  Este o proteină prezentă în ţesutul conjunctiv, dar, pe măsură ce îmbătrânim, corpul o produce în cantităţi din ce în ce mai mici. În timp ce deficitul de colagen favorizează ridarea tenului şi scade flexibilitatea tendoanelor, excesul este asociat cu o boală gravă, numită sclerodermie.

 • Metode inovatoare de a scăpa de riduri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Metode inovatoare de a scăpa de riduri

  Mezoterapia şi crema cu microcurent electric sunt tehnici moderne de întinerire a pielii. Dacă rezultatele unor metode precum injectarea de botox sau de colagen se menţin timp de cel mult un an, acum, tendinţa este de a reface ţesutul, efectele fiind de lungă durată.

 • Mărire de buze cu muşchi ai gâtului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mărire de buze cu muşchi ai gâtului

  Injecţiile cu colagen au devenit desuete după ce o echipă de chirurgi esteticieni din SUA a anunţat recent apariţia unei proceduri inedite de mărire a buzelor: grefele cu segmente de muşchi prelevaţi de la nivelul gâtului.

 • Cum poţi să atenuezi vergeturile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi să atenuezi vergeturile

  Sunt leziuni produse în profunzimea pielii, având o culoare roz-vineţie. Când se cicatrizează, vergeturile se văd ca nişte dungi albe pe suprafaţa pielii.

 • Tehnici blânde de întinerire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tehnici blânde de întinerire

  Injecţiile cu acid hialuronic, colagen, botox şi cu celule stem pot amâna chirurgia frumuseţii, spun specialiştii. Soluţiile antiaging sunt metode minim invazive de menţinere a tinereţii pielii, recomandate, în general, după vârsta de 35 de ani, când apar primele semne ale îmbătrânirii cutanate.

Modifică Setările