Stiri despre cenusa

  93 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Târgu-Jiu: Poluare cu praf de cenuşă la Rovinari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Poluare cu praf de cenuşă la Rovinari

  Vântul puternic a ridicat cenuşa de la depozitul Complexului Energetic Rovinari. Norul de cenuşă a bulversat traficul pe DN  66, în dreptul oraşului Rovinari, iar locuitorii se tem pentru sănătatea lor.

 • Cum să te asculte familia şi după ce mori?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să te asculte familia şi după ce mori?

  Britanicii de la Andvinyly s-au gândit să-ţi preseze cenuşa pe un disc de vinil care să conţină muzica ta preferată, astfel încât să fii alături de cei dragi chiar dacă nu mai eşti, informează discovery.com.

 • UPDATE Irlanda îşi redeschide spaţiul aerian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Irlanda îşi redeschide spaţiul aerian

  Spaţiul aerian al Irlandei se va redeschide la ora locală 13.00 (15.00 ora României, n.r), potrivit autorităţile irlandeze de aviaţie civilă (IAA).

 • Norul de cenuşă a ieşit din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Norul de cenuşă a ieşit din România

  Norul de cenuşă produs de eruperea vulcanului islandez Eyjafjallajokull, care a paralizat traficul aerian în Europa, a ieşit din România.

 • Norul de cenuşă II: periculos sau nu?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Norul de cenuşă II: periculos sau nu?

  Chiar deloc, spun specialiştii, care cred că gazele de eşapament sunt mult mai nocive. România a intrat din nou sub cod roşu: cel de-al doilea nor de cenuşă provenit de la vulcanul din Islanda va ajunge, astăzi, în ţara noastră, în jurul orei 15.00 şi va părăsi cerul în această seară.

 • EXCLUSIV Un avion Tarom a luat norul în motoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Un avion Tarom a luat norul în motoare

  O aeronava a companiei Tarom, de tip Boeing 737, care venea de la Amsterdam a trecut prin norul de cenuşă vulcanică. Aeronava a aterizat, marţi, fără probleme pe aeroportul Otopeni, în jurul orei 18.30.

 • Mâine revine norul de cenuşă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mâine revine norul de cenuşă

  Specialiştii Institutului de Optoelectronică anunţă că un nou val de cenuşă va reintra mâine în România, tot prin vestul ţării, în jurul orei 19.

 • ULTIMA ORĂ: Se redeschid aeroporturile din Capitală!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ULTIMA ORĂ: Se redeschid aeroporturile din Capitală!

  Comitetul guvernamental pentru situaţii de urgenţă a decis ca, la ora 15.00, să fie redeschise încă opt aeroporturi, respectiv cele din Otopeni, Băneasa. Până acum sunt deschise zece aeroporturi în toată ţara.

 • Tel verde pentru turiştii afectaţi de închiderea spaţiului aerian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tel verde pentru turiştii afectaţi de închiderea spaţiului aerian

  Turiştii români aflaţi în afara graniţelor ţării şi turiştii străini din România pot apela, începând de astăzi, între orele 8.00 şi 24.00, un număr de telefon gratuit, 0800868282, pus la dispoziţie de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, pentru a obţine informaţii utile legate de oportunităţi de cazare şi transport către ţara de origine.

 • Norul de cenuşă ne-a stins lumina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Norul de cenuşă ne-a stins lumina

  Vedetele româneşti nu au rămas indiferente la criza prin care trece în aceste zile toată Europa, şi au postat pe blogurile personale diferite mesaje. Dacă Şerban Huidu spune că toată lumea se roagă în aceste momente ca norul de cenuşă vulcanică să fie doar o sperietură, Dan Negru precizează că este blocat la Chişinău.

 • CFR suplimentează trenurile internaţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CFR suplimentează trenurile internaţionale

  Pentru a acoperi cererea de transport creată în urma închiderii traficului aerian, CFR va introduce vagoane suplimentare pentru 47 garnituri de tren care circula pe relaţiile spre Moldova şi Transilvania şi va suplimenta numărul de garnituri pentru trenurile internaţionale spre Budapesta şi Viena, a anunţat compania.

 • Suceava: Zborurile de la Suceava ţinute în şah
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suceava: Zborurile de la Suceava ţinute în şah

  În această dimineaţă un avion nu a mai plecat de la sol. Norul islandez a ţinut la sol zeci de pasageri care urmau să plece din Suceava spre Roma. Reprezentanţii Aeroportului Suceava nu ştiu până când spaţiul aerian va fi închis.

Modifică Setările