VIDEO Cenuşa soţului a devenit meniul zilnic al unei văduve

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Marea Britanie a dezvoltat o dependenţă stranie: îi mănâncă cenuşa soţului său mort.

Casie, în vârstă de 26 de ani, şi-a început şocantul obicei acum două luni, când a încercat să mute rămăşiţele soţului ei dintr-o cutie de carton într-o urnă funerară. După ce o parte din cenuşă i-a rămas pe mâini, văduva a început să guste.De la acest incident, Casie nu şi-a mai putut ţine sub control adicţia.

Prezentă într-o emisiune care prezintă cele mai ciudate dependenţe, femeia a declarat că a mâncat până acum aproximativ jumătate de kilogram de cenuşă. Ea nu pare deranjată nici de gustul ciudat al „soţului" său: „O combinaţie de ouă prăjite, nisip şi glaspapier". Însă nu aceasta este cea mai mare grijă a ei, ci faptul că a mai rămas cu doar două kilograme de cenuşă, care se vor termina în curând.

Cu soţul la film

Femeia obişnuieşte să ia urna funerară oriunde merge, la film, la cumpărături sau la restaurant. „Îmi iau soţul peste tot. La băcănie, la cumpărături. Mereu când cumpăr mâncare iau lucruri care-i plăceau lui", a spus Casie în cadrul emisiunii. Ajunsă acasă, femeia găteşte pentru două persoane şi mereu gustări favorite ale soţului său. 

Soţul femeii, Shawn, a murit cu două luni în urmă, după un atac puternic de astm. Cei doi erau căsătoriţi din 2009. Singura persoană care ştia de această dependenţă a tinerei, înainte de prezentarea cazului în emisiune, era mama ei.

Casie a decis să apeleze la ajutorul specialiştilor, dar vizita la un psiholog nu a ajutat-o, ea ameninţând că se va sinucide după ce toată cenuşa se va consuma. Ca ultimă soluţie, văduva de 26 de ani s-a internat într-o instituţie psihiatrică, unde nu poate avea acces la urna funerară.

"Cenuşa are gust de ouă prăjite, nisip şi glaspapier."
Casie
26 de ani

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite