Bărbat mort sub un zid de beton prăbuşit peste el. Omul își renova locuința

0
Publicat:

Bărbatul din Vaslui a murit, luni, 22 aprilie 2024, după ce un zid s-a prăbuşit peste el. O ambulanţă l-a preluat şi, pe drumul către spital, a intrat în stop cardio-respirator, fiind resuscitat şi predat în stare critică medicilor de la urgenţe, care însă nu l-au putut salva.

Victima a fost transportată în stare critică la spital, unde a decedat FOTO arhivă Adevărul

Accidentul a avut loc luni, 22 aprilie 2024, în comuna Mânjeşti din Vaslui, unde un zid de beton a căzut peste un bărbat în vârstă de 64 de ani. Fiul victimei a fost cel care a sunat la 112. 

La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă cu medic. La momentul sosirii echipajului medical, bărbatul era conştient şi suferise diverse traumatisme. 

„În drum spre Spitalul Vaslui, pacientul a instalat un stop cardio-respirator pentru care s-au inţiat manevre de resuscitare cardio-pulmonară. Pacientul a fost predat în stare critică la UPU Vaslui”, au precizat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Bărbatul a murit ulterior la spital. Potrivit primelor verificări efectuate de polițiști, tragedia s-a produs într-o curte, în condiţiile în care victima şi fiul său făceau lucrări de renovare a locuinţei.

Doi bărbaţi au fost răniţi grav, după ce unul dintre ei a căzut, de pe o schelă, peste celălalt

Un incident asemănător a avut loc pe 6 martie 2024 tot în Vaslui, la Bârlad.

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a urcat pe o schelă, pentru a executa lucrări la o casă, iar de la sol, un alt bărbat, în vârstă de 67 de ani, susţinea structura.

La un moment dat, bărbatul aflat pe schelă s-a dezechilibrat și a căzut de la aproximativ patru metri înălţime, iar în cădere l-a lovit pe colegul lui de jos.

În urma incidentului, două ambulanţe au fost trimise la faţa locului.

„Bărbatul de 61 de ani prezintă un traumatism cranio-cerebral cu plagă fronto-parietală, iar cel de 67 de ani prezintă, la o primă evaluare, un traumatism de umăr şi o contuzie de membru inferior”, au precizat reprezentanții Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Bârlad.

Strivit de o roată a mașinii la care lucra

Un alt accident bizar a avut loc la Brăila pe 3 iunie 2019. Un bărbat de 59 de ani şi-a pierdut viaţa strivit de o roată a maşinii la care lucra pentru a o repara, fiind târât apoi câţiva metri de autovehicul, care s-a oprit într-un gard.

Incidentul a avut loc în depoul Braicar, societatea publică de transport local din Brăila. Bărbatul lucra la o maşină de depanare, iar la un moment dat autovehiculul s-a pus în mişcare, iar una dintre roţile acestuia a trecut peste trupul acestuia, strivindu-l.

Maşina a continuat să se deplaseze pentru alţi câţiva metri, oprindu-se finalmente într-un gard.

Victima, fost şofer de autobuz, cu o experienţă de 40 de ani, lucra pe maşina de intervenţii a societăţii, iar la momentul producerii accidentului era singur în depou.

Din primele verificări a reieşit că autovehiculul era scos din viteză, dar nu fusese asigurat, în eventualitatea în care suprafaţa unde era parcat nu era complet plană.