Alianţa PNL – PD-L aşteptată de opoziţia vasluiană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Marian

Politicienii vasluieni din opoziţie se repliază în ritm alert, opoziţia făcând front comun împotriva PSD. La nivelul judeţului, USL a funcţionat doar pe hârtie şi ruperea alianţei nu a produs nicio schimbare.

                                   Florin Ciurariu, preşedintele organizaţiei judeţene PNL Vaslui, a recunoscut că alinaţa USL nu a funcţionat niciodată în teritoriu: „Colaborarea cu PSD nu există, nici pe vremea alianţei USL nu a funcţionat, cu atât mai puţin acum. Sunt nişrte majorităţi create pentru că nu exista altă soluţie. Nu putem avea o colaborare cu social-democraţii, am crezut într-o vreme în dorinţa lor de schimbare, dar nu a fost aşa. Sunt cu totul de acord cu declaraţiile lui crin Antonescu”.

O nouă alianţă între partidele de dreapta este aşteptată de democrat-liberalii vasluieni. Dan Marian, preşedintele PD-L Vaslui, crede că trebuie făcute noi alianţe urgent: „Opţiunea lui Crin Antonescu este absolut firească şi normală şi vine ca urmare a discuţiilor ce au avut loc între PNL şi PD-L lanivel central. Până la urmă, trebuie să îţi asumi rolul de opoziţie. Aşteptăm ca şi la nivel judeţean, PNL să îmbrăţişeze alianţa”.

Citeşte şi:

SERIAL "ADEVĂRUL" Toate vilele baronilor din România. "Anexa gospodărească" de pe moşia lui Buzatu

SERIAL „ADEVĂRUL“. Toate vilele baronilor din România. Averea primarului Constantin Constantinescu, baronul ”roşu” al Bârladului