Reacţia lui Nicolae Robu la declaraţiile „de mojic” ale lui Alin Nica: „Nu cobor la nivelul acestor personaje de o josnicie dusă dincolo de orice limită”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Nica şi Nicolae Robu într-o fotografie protocolară FOTO Facebook/Nicolae Robu

Nicolae Robu, care a fost 11 ani preşedintele filialei PNL Timiş, îi îndeamnă pe liberali să voteze Sorin Munteanu sau Claudiu Chira.

Nicolae Robu, fostul preşedinte PNL Timiş, a răspuns acuzaţiilor lansate de Alin Nica, actualul interimar şi candidat la alegerile filialei. 

“Nu cobor la nivelul acestor personaje de o josnicie dusă dincolo de orice limită, ce conduc acum -sper eu, doar până mâine!- Filiala Timiş a PNL. Este vorba despre Alin Nica, Dănuţ Groza şi Bogdan Ghelbere. Îmi asum vina de a fi fost tolerant cu ei timp de patru ani, din 2016 până în 2020 când au încălcat nonstop statutul partidului şi, mai mult, de a-i fi promovat direct şi indirect în funcţiile din partid pe care le ocupă astăzi! Iar pe Alin Nica, inclusiv în funcţia administrativă de Preşedinte CJT, funcţie pe care, în acel context din septembrie 2020, cu contracandidaţii avuţi, ar fi câştigat-o, în postura de candidat PNL, absolut oricine (de fapt, cine ştia cine este Alin Nica în momentul votului?!)”, a scris Robu pe Facebook.

Fostul primar al Timişoarei îin îndeamnă pe liberali să voteze Sorin Munteanu sau Claudiu Chira.

“Dacă veţi vota continuitate cu Nica, Groza şi Ghelbere în frunte, PNL Timiş va avea o soartă tristă! Aceşti indivizi au făcut atmosfera în PNL Timiş irespirabilă! Ei sunt cauza circului penibil de la alegerile din organizaţia Timişoara, cu care nu numai Filiala Timiş a PNL s-a făcut de râs, ci întregul PNL a ajuns de râs, cum n-a mai fost niciun partid în România în toţi aceşti ani scurşi de la Revoluţie! Cine sunt, oare, “interlopii”?! Cei ce nu sunt lăsaţi să-şi exercite dreptul statutar la vot sau cei ce nu-i lasă?! Unde s-a mai întâmplat ca 320 de membri ai unei organizaţii, cu toate condiţiile îndeplinite, să nu fie lăsaţi să voteze, numai şi numai pentru că au o altă opţiune decât “conducerea”?!”, a mai transmis Nicolae Robu.

În încheiere, Robu a a adus la cunoştinţa liberarilor că în campania electorală din 2020, Alin Nica a îndemnat electoratul să-l voteze pe Dominic Fritz de la USR pentru funcţia de primar.

“Judecaţi şi dumneavoastră: ce fel de om este acest Alin Nica, dacă a fost în stare ca, în timp ce eu îl promovam pe toate canalele, inclusiv prin meshurile în care m-am pozat alături de el, el să pună la cale materiale grafice împotriva mea, cu îndemnuri de a fi votat în cuplu cu el contracandidatul meu?!”, a mai scris Robu, care a fost 11 ani preşedinte ales al Filialei PNL Timiş.

Vă mai recomandăm:

Nica, înainte de alegerile din PNL Timiş: „Noi nu construim un partid de interlopi. Robu îi poate recupera în proiectul lui dubios de a redeveni primar”

Rezultatul alegerilor cu scandal din PNL Timişoara. „Gruparea bătăuşilor”, învinsă de „gruparea hoţilor” VIDEO

Circul continuă în PNL Timiş. A doua tură de alegeri cu îmbrânceli şi intervenţia Poliţiei FOTO VIDEO

Circ ca la uşa cortului la alegerile PNL Timişoara. Persoane care nu aveau drept de vot au forţat intrarea în sală. „Scandal ca pe vremuri în PRM”