FOTO Timişoara Air Show 2019. Mii de persoane au urmărit acrobaţiile piloţilor în văzduh. Efectele pirotehnice au reprezentat cireaşa de pe tort

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Efecte pirotehnice la Timişoara Air Show FOTO Facebook/Aeroportul Traian Vuia

iubitorii aviaţiei au putut admira măiestria piloţilor la cea de-a şase ediţie a Timişoara Air Show, care s-a desfăşurat pe Aeroportul "Traian Vuia".

GALERIE FOTO

A şase ediţie a Timişoara Air Show a adunat, sâmbătă, câteva mii de persoane. Numărul celor prezenţi a fost mai mic decât anii trecuţi, însă pentru a nu avea problemele din anii trecuţi, organizatorii au fost pregătit 6.500 de locuri de parcare, atât în partea dreaptă, cât şi în partea stângă a drumului judeţean dintre centura oraşului şi aeroport, la circa 200-300 de metri de intrarea în aeroport.

De asemenea, în ziua mitingului aerian, Societatea de Transport Public Timişoara a suplimentat numărul curselor pe legătura municipiul Timişoara – aeroport şi retur.

Începând cu ora 19.00, pe cer au evoluat piloţii Forţelor Aeriene Române care au fost prezenţi cu escadrila de elicoptere şi cu o formaţiune de aeronave F16.

Aeroclubul României a evoluat cu formaţia Hawks of Romania – Şoimii României, condusă de George Rotaru, cu paraşutiştii Blue Wings şi cu formaţia de zbor cu avioane ultra uşoare The Pelicans. 

Cel mai aşteptat moment a fost după apusul soarelui. Iacării Acrobaţi care au decolat alături de pilotul lituanian Jurgis Kairys au uimit spectatorii cu elemente de acrobaţie aeriană şi efecte pirotehnice. 

La final, spectatorii vor putea asista la un concert live susţinut de timişorenii de la DJ Project. 

În zona destinată spectatorilor au fost amenajate spaţii de alimentaţie publică, unde se putea servi mici, clătire, îngheţată şi băuturi răcoritoare.

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Marcel Ciolacu îl susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de secretar general NATO ca cetăţean. Nu ca premier, nici ca preşedinte PSD
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”