Un nou caz de ultraj în Timiş. Un bărbat încătuşat l-a lovit în cap pe un agent şi a spart parbrizul maşinii de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mai puţin de o lună de la momentul în care un poliţist a fost împuşcat în misiune, un nou poliţist din Timiş este ultragiat. Un bărbat prins băut la volan l-a atacat pe poliţist, apoi a spart unul dintre geamurile autospecialei de Poliţie.

Un poliţist din Timişoara a fost atacat, sâmbătă seara, de un bărbat prins băut la volan şi dus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pentru că a opus rezistenţă, bărbatul care a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice a fost încătuşat pentru a fi dus la spital în vederea recoltării probelor biologice.

În drum spre spital, încătuşat fiind, bărbatul l-a lovit cu piciorul în cap pe poliţist. Scandalul a continuat în curtea Spitalului Municipal Timişoara, unde individul spart geamul autospecialei de poliţie, ameninţându-i pe poliţişti cu violenţe asupra lor şi a familiilor lor. IPJ Timiş nu a comentat incidentul, dar potrivit unor surse din Poliţie, agresorul a fost reţinut şi urmează a fi propus pentru arestare. Acest ultim caz de ultraj vine la mai puţin de o lună de la uciderea unui poliţist din Timiş aflat în misiune.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite