Deputatul PMP Eugen Tomac, reacţie după ce o locomotivă şi-a pierdut vagoanele: “Un asemenea incident este de neînchipuit în secolul în care trăim”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Tomac FOTO Facebook

Deputatul Eugen Tomac, a scris marţi, pe Facebook, despre incidentul în care oamenii care călătoreau cu trenul Interregio de la Timişoara la Bucureşti au rămas izolate în câmp, în condiţiile în care garnitura a rămas fără locomotivă.

Liderul deputaţilor PMP, Eugen Tomac, a relatat despre incidentul în care o locomotivă şi-a pierdut vagoanele cu călători, în zona Dragomireşti-Olt.

“În PSD s-a rupt bulonul.

Guvernul PSD este atât de desprins de realitate încât poate fi comparat cu o locomotivă care şi-a pierdut vagoanele pe câmp.

Azi dimineaţă, în jurul orei 8.00, peste 100 de oameni care călătoreau de la Timişoara spre Bucureşti cu trenul Interregio de noapte, s-au trezit izolaţi în câmp. Înainte de Dragomireşti, în judeţul Olt, trenul a rămas fără locomotivă.

Aceasta s-a desprins de garnitură şi a gonit mai departe. A durat o oră ca locomotiva să se întoarcă, iar călătorilor li s-a spus că s-a rupt bulonul (un şurub de mari dimensiuni care leagă locomotiva de vagoane sau vagoanele între ele).
 

Asta spunem şi noi, în PSD s-a rupt bulonul”, a precizat Eugen Tomac. 

Deputatul a susţine că “un asemenea incident este de neînchipuit în secolul în care trăim, iar măsurile adoptate de guvernarea PSD sunt pe cale să scoată România de pe şine”.