Deputatul PMP Eugen Tomac, reacţie după ce o locomotivă şi-a pierdut vagoanele: “Un asemenea incident este de neînchipuit în secolul în care trăim”

0
0
Eugen Tomac FOTO Facebook
Eugen Tomac FOTO Facebook

Deputatul Eugen Tomac, a scris marţi, pe Facebook, despre incidentul în care oamenii care călătoreau cu trenul Interregio de la Timişoara la Bucureşti au rămas izolate în câmp, în condiţiile în care garnitura a rămas fără locomotivă.

Liderul deputaţilor PMP, Eugen Tomac, a relatat despre incidentul în care o locomotivă şi-a pierdut vagoanele cu călători, în zona Dragomireşti-Olt.

“În PSD s-a rupt bulonul.

Guvernul PSD este atât de desprins de realitate încât poate fi comparat cu o locomotivă care şi-a pierdut vagoanele pe câmp.

Azi dimineaţă, în jurul orei 8.00, peste 100 de oameni care călătoreau de la Timişoara spre Bucureşti cu trenul Interregio de noapte, s-au trezit izolaţi în câmp. Înainte de Dragomireşti, în judeţul Olt, trenul a rămas fără locomotivă.

Aceasta s-a desprins de garnitură şi a gonit mai departe. A durat o oră ca locomotiva să se întoarcă, iar călătorilor li s-a spus că s-a rupt bulonul (un şurub de mari dimensiuni care leagă locomotiva de vagoane sau vagoanele între ele).
 

Asta spunem şi noi, în PSD s-a rupt bulonul”, a precizat Eugen Tomac. 

Deputatul a susţine că “un asemenea incident este de neînchipuit în secolul în care trăim, iar măsurile adoptate de guvernarea PSD sunt pe cale să scoată România de pe şine”.

Timişoara


Ultimele știri
Cele mai citite