Aproximativ 200 de flori au fost donate Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu de către doi tineri antreprenori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florile au fost plantate în incinta a două unităţi medicale                                  FOTO: SJU Târgu Jiu

Doi tineri antreprenori au donat peste 200 de flori Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, care au fost plantate în incinta unităţilor.

Garofiţele, primulele, năstureii şi panseluţele donate şi plantate vor aduce bucurie atât pacienţilor, cât şi angajaţilor unităţii medicale.

Sorin Otărăşanu, antreprenorul din Ţicleni care deţine „Grădina cu Flori”, şi Vasile Hortopan, de la „Serele Curpen Stăneşti”, şi-au arătat, în acest fel, aprecierea faţă de medicii şi asistentele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, dar şi respectul faţă de pacienţi.

Sorin Otărăşanu a şi plantat peste 200 de flori, alături de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

„Am dorit să le facem o bucurie, a venit primăvara şi este momentul prielnic pentru a planta flori. Omul vine de nevoie la spital şi m-am gândit că ar fi o mică bucurie să vadă, când vine aici, flori frumos colorate, să simtă că a venit primăvara”, a spus Sorin Otărăşanu de la „Grădina cu Flori”.

„Gestul dumnealor ne-a impresionat“

Foto: SJU Târgu Jiu 

Personalul medical de la Secţia de Oncologie a lăudat frumosul gest al antreprenorilor: „Este o bucurie pentru noi, gestul dumnealor ne-a impresionat. Şi pentru pacienţi va fi un lucru benefic să vadă florile aici. Vom avea grijă de ele! Mulţumim!”

Foto: SJU Târgu Jiu 

„Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, de la Serviciul Administrativ, se ocupă în această perioadă şi de toaletarea copacilor, curăţarea şi îngrijirea spaţiilor verzi, amenajarea parcului din curtea Spitalului 700 etc“, a transmis Mihaeţa Ţicleanu, putătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Vă recomandăm să citiţi şi 

Doi copii au fost răniţi într-un accident rutier petrecut pe un drum european din judeţul Gorj

UPDATE Consilierul DSV Gorj care a lovit un cuplu pe trecerea de pietoni, reţinut. Era sub influenţa alcoolului. Una dintre victime a murit pe loc