VIDEO Accident grav evitat la limită de şoferul de pe ambulanţă. Imagini surprinse cu o cameră de supraveghere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO:  cronica-gaestiului.ro

Şoferul unei ambulanţe, care transporta un pacient la spital, a evitat la mustaţă o coliziune directă cu un Logan. Şoferul autoturismului nu a observat autospeciala care circula regulamentar, cu toate semnalele pornite, şi a vrut să intre pe un drum secundar.

Incidentul a avut loc pe Drumul Naţional 7, Bucureşti - Piteşti. 

Ambulanţa transporta un pacient cu piciorul rupt, după ce a omul a căzut de pe bicicletă. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă, pentru a fi transportat la Târgovişte, însă la Gura Foii aceasta a fost implicată într-un accident.

Şoferul autoturismului nu a observat autospeciala care circula regulamentar, cu toate semnalele pornite, şi a vrut să intre pe un drum secundar, moment în care a fost acroşat uşofer de ambulanţă. 

La scurt timp după incident, o altă ambulanţă l-a preluat, pentru a-l duce în siguranţă la spital. 

Ambulanţa implicată în accident a făcut pană în urma acestui incident.

Sursa video: cronica-gaestiului.ro

Mai multe pentru tine:
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
A fost directoare de bancă, dar a renunțat la job pentru un scop nobil. Irina Bogdan: „Trebuie să ne păstrăm copiii în țară“