UPDATE Carambol pe Valea Oltului, la Câineni. Un TIR a intrat în cinci autoturisme, blocând traficul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carambol cu un TIR şi cinci autoturisme pe Valea Oltului la Câineni - Vâlcea pe DN7-E81 Foto Adevărul
Carambol cu un TIR şi cinci autoturisme pe Valea Oltului la Câineni - Vâlcea pe DN7-E81 Foto Adevărul

Miercuri după-amiaza, 1 iulie, traficul pe DN 7 / E 81, pe o porţiune de pe Valea Oltului, a fost blocat în urma unui carambol provocat de şoferul unui TIR.

Update Conducătorul auto care a provocat carambolul de pe Valea Oltului este de cetăţenie bulgară. Aşa se explică de ce nu a încetinit, deşi în zonă sunt în permanenţă cozi la semafoarele amplasate din cauza lucrărilor de consolidare a platformei DN 7 / E 81. 

„Deşi sunt indicatoare în zonă menite să-i atenţioneze pe şoferi că în zonă se desfăşoară lucrări, aceştia continuă să fie neatenţi şi să circule cu viteză destul de mare”, atrag atenţia reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Singura persoană vătămată în urma incidentului auto, a refuzat să primească îngrijiri medicale suplimentare la spital.

În zonă se circulă pe un singur sens în continuare, dar nu din cauza accidentului rutier, ne-au mai precizat reprezentaţii IPJ Vâlcea, ci a lucrărilor la DN 7 / E 81.

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Accidentul s-a produs în judeţul Vâlcea, în zona Câineni, la km 238. 

Potrivit primelor informaţii furnizate de reprezentanţii Poliţiei Vâlcea, şoferul unui TIR nu a păstrat distanţa regulamentară în trafic. TIR-ul a intrat în cinci autoturisme. 

Este exact zona în care din luna martie se efectuează lucrări pentru consolidarea drumului, după ce o parte din carosabil s-a surpat. Deşi este marcată corespunzător, aici au loc des accidente, pentru că şoferii par mereu surprinşi de coada de maşini care se formează la semafoarele din zonă. 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea au anunţat că este o singură victimă, după cum reiese din informaţiile transmise de participanţii la trafic - acesta fiind blocat pe un sens. ISU Vâlcea a trimis la faţa locului un echipaj SMURD de la Brezoi.

Vom reveni cu amănunte. 

Pe aceeaşi temă: 

UPDATE FOTO Trafic blocat total în două zone de pe Valea Oltului, în urma unor accidente diferite, produse în acelaşi timp

UPDATE FOTO Trafic blocat pe Valea Oltului, după ce două TIR-uri şi două maşini au fost implicate într-un accident, în zona Râul Vadului

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite