Agentul de pază care s-a jefuit singur. A pierdut banii la păcănele, dar a sunat la 112 spunând că a fost atacat de doi tâlhari

0
Publicat:

Un agent de pază de la o sală de jocuri de noroc din Găești a pus pe jar Poliția, după ce a sunat la 112 spunând că a fost tâlhărit. În realitate, agentul s-a dat singur de gol și s-a ales cu dosar penal.

Jocuri de noroc. FOTO Arhivă

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, le-a spus oamenilor legii că persoane necunoscute, mascate, l-au tâlhărit și i-au luat banii.

În realitate, el pierduse o sumă mare din încasările pe care le făcuse în calitate de agent de pază la jocuri de noroc și i-a încolțit în minte un plan. Povestea nu a ținut însă prea mult, iar tânărul găeștean s-a ales cu dosar penal:

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați de către un tânăr de 22 de ani, din Găești, cu privire la faptul că două persoane l-ar fi dat jos din autoturism, l-ar fi agresat fizic și l-ar fi deposedat de bani. La fața locului s-au deplasat polițiștii de la investigații criminale, alături de un tehnician criminalist și câinele de urmă, pentru efectuarea de cercetări. Persoana vătămată ar fi susținut că, în timp ce s-ar fi aflat la locul de muncă, într-un autoturism oprit pe strada Ac. Șerban Cioculescu, ar fi fost agresat fizic de două persoane necunoscute care ar fi avut fețele acoperite și care i-ar fi sustras 4.000 de lei”, arată IPJ Dâmbovița.

Din investigațiile efectuate, a rezultat că bărbatul, agent de pază la o societate comercială din Găești, în timpul programului de lucuru, ar fi mers la o sală de jocuri de noroc, unde ar fi pierdut aproximativ 5.000 de lei, sumă care ar fi reprezentant încasările societății comerciale.

Ulterior, pentru a justifica lipsa banilor, acesta s-ar fi deplasat într-o zona nesupravegheată video, și-ar fi rupt hainele și a sesizat că a fost victima unei infracțiuni.

Ținând cont de acțiunile bărbatului, polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări, sub coordonare unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, pentru săvârșirea infracțiunilor de delapidare și inducerea în eroare a organelor judiciare”, mai precizează IPJ Dâmbovița.

Mai multe pentru tine:
Carla's Dreams, acuzat că ar fi urcat pe scenă sub influența substanțelor interzise, într-un TikTok viral. „Ăștia sunt idolii copiilor”. Ce spune artistul VIDEO
Zodii care vor primi ceea ce au visat întreaga viață. Săptămâna 20-26 mai se anunță cea mai norocoasă din viața lor
De la 1 iulie se scumpesc carburanţii! Cu cât va plăti mai mult un șofer român pentru plinul la maşină
LIVE TEXT | Toată armata iraniană caută elicopoterul prăbușit în care se află președintele Ebrahim Raisi. Oficial iranian: „Viața președintelui este în pericol” FOTO
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1
Tatăl lui Adrian Sârbu, fostul patron patron PRO TV, mort după ce a fost găsit înjunghiat
Teo Trandafir și Ilinca Vandici au vrut să știe câți bani face Andreea Bostănică: „Ce învață tinerele alea care se uită?”
Cafeaua Marghilomana, relansată la conacul marelui politician Alexandru Marghiloman. Cum se prepara celebra licoare interbelică VIDEO
Horoscop luni, 20 mai. Zodia frământată de gânduri. Ce nativi bifează reușite
Aradul și a cincea Cruciadă. De ce erau amenințați preoții cu excomunicarea. Conexiunile care au marcat istoria, din cele mai vechi timpuri
Video/Foto Ronald Gavril, condus în ringul de box de Laurențiu Reghecampf Jr. / Anamaria Prodan și iubitul ei, sărut pasional după victorie: „Ana, ești minunată. Îți dedic întreaga victorie”