Femeie de 69 ani surprinsă pe balustrada podului peste râul Olt. Cine a salvat-o

0
Publicat:

O femeie în vârstă de 69 ani a fost surprinsă, miercuri după-amiază, 7 august 2024, pe podul peste râul Olt de la intrare în municipiul Slatina, pe balustradă. Un polițist și-a sunat colegii, iar aceștia au intervenit de urgență.

Femeia a fost surprinsă pe balustrada podului peste râul Olt FOTo: arhiva/A.M.

Femeia aflată într-o stare de pericol a fost văzută de un șofer, polițist, care se afla în trafic.  Acesta și-a sunat colegii, iar un echipaj a ajuns în câteva minute la intrarea în municipiul Slatina. Femeia se afla în continuare pe balustradă, privind în gol. Polițiștii au rugat-o să coboare, iar femeia nu s-a împotrivit, ci le-a urmat sfatul. Întrebată de ce a luat o astfel de decizie, femeia ar fi invocat singurătatea. Conform anumitor informații, femeia are familie, dar și un istoric de depresie pe care a reușit de-a lungul timpului să o controleze cu medicamente.

La data de 7 august a.c., în jurul orei 16:10, Politia municipiului Slatina a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie se află pe balustrada podului de peste Râul Olt și intenționează să se arunce.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor probleme medicale, o femeie, în vârstă de 69 de ani, din municipiul Slatina, s-ar fi urcat pe o balustradă a podului de peste râul Olt, cu intenția de a se arunca în râul Olt”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Femeia a fost preluată de către un echipaj medical și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, au mai transmis polițiștii.