Conflict tranşat cu o coadă de secure. Victima a murit două zile mai târziu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cearta izbucnită între doi vecini s-a sfârşit cu moartea unuia dintre aceştia. Vinovatul a fost trimis în faţa judecătorilor cu propunere de arestare.

Doi vecini din localitatea Radomireşti, judeţul Olt, au ajuns, de la o ceartă izbucnită spontan, la deces, unul, după gratii, cel de-al doilea. Unul dintre bărbaţi, trecând pe stradă, i-ar fi adresat injurii unui consătean de-al său. Vecinul nu s-a lăsat intimidat şi, folosind o coadă de secure, i-a aplicat temerarului mai multe lovituri. 

Scandalul a izbucnit în data de 2 aprilie 2017. „În fapt, s-a reţinut că în dimineaţa zilei de 02.04.2017, inculpatul a exercitat în mod repetat, folosind un obiect contondent (coadă de secure), acte de agresiune fizică asupra victimei C.V. ,în vârstă de 62 ani, din aceeaşi localitate, motivând că aceasta l-a injuriat.

Ca urmare a loviturilor aplicate, victima a rămas, căzută, la locul incidentului cca. o jumătate de oră, după care a reuşit să se deplaseze în propriul domiciliu, unde a decedat, fiind găsită de o rudă în cursul zilei de 04.04.2017“, spun procurorii într-un comunicat.

Cauza decesului, au stabilit medicii legişti, a fost hemoragia cerebrală, urmare a unui traumatism cranio - cerebral acut, cu fractură de boltă şi baza de craniu. Bărbatul care l-a lovit pe vecinul său a fost reţinut, miercuri, 12 aprilie, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, iar joi, 13 aprilie, prezentat judecătorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.