Conflict tranşat cu o coadă de secure. Victima a murit două zile mai târziu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cearta izbucnită între doi vecini s-a sfârşit cu moartea unuia dintre aceştia. Vinovatul a fost trimis în faţa judecătorilor cu propunere de arestare.

Doi vecini din localitatea Radomireşti, judeţul Olt, au ajuns, de la o ceartă izbucnită spontan, la deces, unul, după gratii, cel de-al doilea. Unul dintre bărbaţi, trecând pe stradă, i-ar fi adresat injurii unui consătean de-al său. Vecinul nu s-a lăsat intimidat şi, folosind o coadă de secure, i-a aplicat temerarului mai multe lovituri. 

Scandalul a izbucnit în data de 2 aprilie 2017. „În fapt, s-a reţinut că în dimineaţa zilei de 02.04.2017, inculpatul a exercitat în mod repetat, folosind un obiect contondent (coadă de secure), acte de agresiune fizică asupra victimei C.V. ,în vârstă de 62 ani, din aceeaşi localitate, motivând că aceasta l-a injuriat.

Ca urmare a loviturilor aplicate, victima a rămas, căzută, la locul incidentului cca. o jumătate de oră, după care a reuşit să se deplaseze în propriul domiciliu, unde a decedat, fiind găsită de o rudă în cursul zilei de 04.04.2017“, spun procurorii într-un comunicat.

Cauza decesului, au stabilit medicii legişti, a fost hemoragia cerebrală, urmare a unui traumatism cranio - cerebral acut, cu fractură de boltă şi baza de craniu. Bărbatul care l-a lovit pe vecinul său a fost reţinut, miercuri, 12 aprilie, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, iar joi, 13 aprilie, prezentat judecătorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite