VIDEO Momentul copleşitor în care un cetăţean rus şi-a regăsit câinele pierdut în România acum 5 săptămâni. Animalul a fugit după un teribil accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stăpânul rus şi câinele pe care l-a regăsit în România FOTO Facebook/ Marian Raduinea

În septembrie 2018, o familie de cetăţeni ruşi a fost implicată într-un accident rutier pe Valea Oltului. Câinele lor a fugit din maşină şi s-a făcut nevăzut. Animalul a fost găsit după cinci săptămâni de un poliţist vâlcean, care i-a notificat stăpânul.

Poliţistul care a reuşit să găsească câinele se numeşte Daniel Stoenete şi lucrează în cadrul Serviciului Rutier Vâlcea.

Reîntâlnirea dintre animal şi stăpânii săi a avut loc duminică, 7 octombrie. Stăpânul rus au venit special în România ca să-şi recupereze căţelul.


Stăpânul rus, câinele şi poliţistul care l-a regăsit FOTO Daniel Stoenete

Câinele s-a pierdut după ce maşina în care se afla s-a ciocnit de o alta. Speriat, animalul a fugit în pădurea din apropiere şi timp de 5 săptămâni nu s-a mai ştiut nimic despre el.


Imagini de la teribilul accident rutier în care au fost implicaţi cetăţenii ruşi pe Valea Oltului

Cum ruşii nu au reuşit să-l găsească după evenimentul rutier, i-au rugat pe poliţiştii veniţi la cercetările de la faţa locului să-i ajute. 

După săptămâni de căutări, Daniel Stoenete, poliţistul de la SPR Vâlcea, a găsit căţelul într-o parcare de pe Valea Oltului. A luat legătura cetăţenii ruşi, prin intermediul unei reţele de socializare, iar aceştia au venit imediat în România. 

Momentul revederii a fost unul emoţionant, atât pentru stăpân, cât şi pentru căţel, devenind la scurt timp viral.