UPDATE Accident rutier pe DN 7: coliziune între trei vehicule. Trafic reluat după o oră, pe Valea Oltului FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe Valea Oltului - DN7- la Călineşti Vâlcea - coliziune între trei vehicule soldată cu două victime Foto Adevărul

Un eveniment rutier soldat cu două persoane rănite, din cele trei implicate, a avut loc luni după-amiaza, 14 iunie, pe DN 7 / E 81, Valea Oltului. Circulaţia între Sibiu şi Râmnicu Vâlcea a fost întreruptă total în urma unei coliziuni.

Update, ora 19:15 Traficul pe Valea Oltului, în judeţul Vâlcea, a fost reluat luni seara, pe ambele sensuri, după mai bine de o oră de la producerea unui accident în zona Brezoi. Evenimentul s-a soldat cu trei victime, dar una dintre acestea a refuzat transportul la spital.

Este al doilea accident rutier pe DN 7 / E 81, în ultimele două zile, în judeţul Vâlcea, soldat cu victime şi cu întreruperea circulaţiei între Argeş şi Sibiu. Duminică, în urma unei alte coliziuni cu patru victime, una dintre acestea a murit ulterior la spital. Este vorba despre o fostă glorie a fotbalului, din perioada de aur a echipei Chimia Râmnicu Vâlcea (fostă Campioană a României) - ex-fundaşul Marian Başno.

- ŞTIREA INIŢIALĂ -

Accident rutier s-a produs în satul Călineşti din localitatea Brezoi. Aci a avut loc o coliziune între o autoutilitara goală, un turism şi un camion încărcat cu lemne. 

Reprezentanţii ISU Vâlcea au comunicat că există informaţii potrivit cărora evenimentul s-a soldat cu două victime conştiente şi cooperante. 

GALERIE FOTO CU IMAGINI DE LA ACCIDENTUL DE PE VALEA OLTULUI - VÂLCEA

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a alocat la intervenţie un echipaj SMURD şi unul pentru stingere incendii - ASAS - cu modul de descarcerare de la Garda de Intervenţie Brezoi, însoţite de şapte subofiţeri. 

„Traficul este momentan blocat total”, au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea.

Trei persoane au fost implicate în accident. Doar două dintre acestea au acceptat să fie transportate cu ambulanţa la spital. Victimelor li s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului de către echipajul unei ambulanţe. 

„Se efectuează cercetări la faţa locului pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale”, a transmis şi Poliţia Vâlcea.

Vom reveni cu amănunte.

Accident pe Valea Oltului - DN7- la Călineşti Vâlcea - coliziune între trei vehicule soldată cu două victime Foto Adevărul

Vă mai recomandăm şi:

Şoc în lumea fotbalului. Cine e şoferul care murit într-un accident rutier pe Dealul Negru: fosta glorie a Chimiei, Marian Başno

UPDATE Trafic blocat o oră pe DN 7, Dealul Negru, la Vâlcea, în urma unui accident rutier. Una dintre cele patru victime, un şofer, a murit la spital