Patronul S.C. Govora S.A, în stare gravă la spital după ce s-a trezit cu mascaţii la uşă. Vâlceanul a fost preluat de un elicopter SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhiva Adevarul

Una dintre firmele la sediul cărora au avut loc percheziţii DNA, în această dimineaţă, este S.C. Govora S.A. Se pare că patronul firmei de construcţii, Dan Georgescu,  a făcut preinfarct în momentul în care s-a trezit cu mascaţii la uşă.

UPDATE: Omul de afaceri Dan Georgescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale minim invazive. Surse medicale susţin că acesta a fost transferat  la Spitalul Floreasca  în vederea implantării unui stent.    

Afaceristul vâlcean a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea dis-de dimineaţă,după ce a suferit un preinfarct, iar la ora 10.00 a fost preluat de un elicopter SMURD  şi transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti. 

Numele firmei de construcţii  deţinută de omul de afaceri Dan Georgescu apare într-un dosar instrumentat de DNA Piteşti, procurorii efectuând în această dimineaţă 17 percheziţii la sediul CJ Vâlcea şi al mai multor constructori care au executat lucrări de reabilitare a unir drumuri calamitate. 

Citeste si: UPDATE Percheziţii DNA la Consiliul Judeţean Vâlcea şi acasă la unul dintre directorii instituţiei