Patronul S.C. Govora S.A, în stare gravă la spital după ce s-a trezit cu mascaţii la uşă. Vâlceanul a fost preluat de un elicopter SMURD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhiva Adevarul
FOTO arhiva Adevarul

Una dintre firmele la sediul cărora au avut loc percheziţii DNA, în această dimineaţă, este S.C. Govora S.A. Se pare că patronul firmei de construcţii, Dan Georgescu,  a făcut preinfarct în momentul în care s-a trezit cu mascaţii la uşă.

UPDATE: Omul de afaceri Dan Georgescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale minim invazive. Surse medicale susţin că acesta a fost transferat  la Spitalul Floreasca  în vederea implantării unui stent.    

Afaceristul vâlcean a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea dis-de dimineaţă,după ce a suferit un preinfarct, iar la ora 10.00 a fost preluat de un elicopter SMURD  şi transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti. 

Numele firmei de construcţii  deţinută de omul de afaceri Dan Georgescu apare într-un dosar instrumentat de DNA Piteşti, procurorii efectuând în această dimineaţă 17 percheziţii la sediul CJ Vâlcea şi al mai multor constructori care au executat lucrări de reabilitare a unir drumuri calamitate. 

Citeste si: UPDATE Percheziţii DNA la Consiliul Judeţean Vâlcea şi acasă la unul dintre directorii instituţiei

 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite