Loverboy de Oltenia. Tânără sedusă și forțată să se prostitueze, cu promisiunea unei căsătorii

0
Publicat:

Un bărbat de 25 de ani din Craiova a fost arestat vineri, 20 octombrie 2023, pentru trafic de persoane. Acesta este acuzat că și-a obligat iubita să se prostitueze într-un apartament din Râmnicu Vâlcea.  

Tânără sedusă și obligată de un craiovean să se prostitueze în Vâlcea Arhiva Adevărul

Povestea a ieșit la iveală în momentul în care victima a reușit să-și sune o rudă și să-i povestească coșmarul la care este supusă. Bărbatul pe care-l credea „iubirea vieții sale” s-a dovedit a fi în realitate un monstru care o forța să se culce și cu alți bărbați pentru bani. 

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate SCCO Vâlcea, împreună cu procurorii DIICOT Vâlcea au declanșat o anchetă imediat ce au aflat despre caz la ruda victimei.

Cu această ocazie au descoperit că la începutul lunii octombrie 2023, craioveanul de 25 de ani a racolat o tânără de 21 de ani, prin metoda „Loverboy”. Practic a sedus-o, cu promisiunea întemeierii unei familii, după care a obligat-o să practice prostituția, în scopul obținerii de beneficii materiale.

Încă o victimă prin metoda „Loverboy”

„La data de 19 octombrie 2023, o rudă apropiată a tinerei, contactată de aceasta din urmă, a sesizat polițiștii din Vâlcea, care s-au deplasat la adresa indicată - un apartament situat în municipiul Râmnicu Vâlcea -, unde i-au identificat pe bărbatul bănuit și pe victima sa. Aceasta a relatat că a fost ținută de inculpat în acea locație împotriva voinței ei și obligată la practicarea prostituției”, au explicat procurorii DIICOT.

La percheziția corporală, asupra craioveanului s-au găsit doar un telefon mobil și suma de 110 lei, care au fost confiscate în vederea anchetei.

„În baza probatoriului administrat, la data de 19 octombrie 2023, bănuitul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar vineri, 20 octombrie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de persoane. Activitățile au beneficiat și de sprijinul polițiștilor Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea”, au mai menționat procurorii DIICOT.