Loverboy de Oltenia. Tânără sedusă și forțată să se prostitueze, cu promisiunea unei căsătorii

0
Publicat:

Un bărbat de 25 de ani din Craiova a fost arestat vineri, 20 octombrie 2023, pentru trafic de persoane. Acesta este acuzat că și-a obligat iubita să se prostitueze într-un apartament din Râmnicu Vâlcea.  

Tânără sedusă și obligată de un craiovean să se prostitueze în Vâlcea Arhiva Adevărul
Tânără sedusă și obligată de un craiovean să se prostitueze în Vâlcea Arhiva Adevărul

Povestea a ieșit la iveală în momentul în care victima a reușit să-și sune o rudă și să-i povestească coșmarul la care este supusă. Bărbatul pe care-l credea „iubirea vieții sale” s-a dovedit a fi în realitate un monstru care o forța să se culce și cu alți bărbați pentru bani. 

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate SCCO Vâlcea, împreună cu procurorii DIICOT Vâlcea au declanșat o anchetă imediat ce au aflat despre caz la ruda victimei.

Cu această ocazie au descoperit că la începutul lunii octombrie 2023, craioveanul de 25 de ani a racolat o tânără de 21 de ani, prin metoda „Loverboy”. Practic a sedus-o, cu promisiunea întemeierii unei familii, după care a obligat-o să practice prostituția, în scopul obținerii de beneficii materiale.

Încă o victimă prin metoda „Loverboy”

„La data de 19 octombrie 2023, o rudă apropiată a tinerei, contactată de aceasta din urmă, a sesizat polițiștii din Vâlcea, care s-au deplasat la adresa indicată - un apartament situat în municipiul Râmnicu Vâlcea -, unde i-au identificat pe bărbatul bănuit și pe victima sa. Aceasta a relatat că a fost ținută de inculpat în acea locație împotriva voinței ei și obligată la practicarea prostituției”, au explicat procurorii DIICOT.

La percheziția corporală, asupra craioveanului s-au găsit doar un telefon mobil și suma de 110 lei, care au fost confiscate în vederea anchetei.

„În baza probatoriului administrat, la data de 19 octombrie 2023, bănuitul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar vineri, 20 octombrie 2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vâlcea a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de persoane. Activitățile au beneficiat și de sprijinul polițiștilor Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea”, au mai menționat procurorii DIICOT.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite