Giratoriu pe DN 66, în Călan, construit cu peste 2,5 milioane de lei. Lucrările ajung la final

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările la noul sens giratoriu de pe Drumul Naţional 66, construit în Călan, se apropie de final. Investiţia a costat peste 2,5 milioane de lei.

Construcţia noului sens giratoriu de pe Drumul Naţional 66 Haţeg – Simeria, la Călan, se apropie de final. Giratoriul din intersecţia DN 66 cu Strada Furnalistului a fost realizat, iar în aceste zile au loc lucrări de asfaltare şi amenajare a marcajelor rutiere.

„În următoarele zile şi pe parcursul nopţilor din weekend, lucrările vor continua şi există posibilitatea îngreunării circulaţiei. Rugăm conducătorii auto să manifeste precauţie sporită pe aceste segmente de drum”, a informat Primăria oraşului Călan.

Lucrările de amenajare a sensului giratoriu de pe Drumul Naţional 66, în Călan, una dintre cele mai aglomerate intersecţii de pe drumul naţional reprezintă o investiţie de circa 2,55 milioane de lei, finanţată din bugetul oraşului. Locul de la intrarea în Călan se număra printre zonele cu risc ridicat de producere a unor accidente rutiere, iar dimineaţa şoferii care circulau pe drumul secundar aveau de aşteptat minute în şir în colană, la intrarea în intersecţie, din cauza aglomeraţiei de pe DN 66.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Satul de poveste din Ţinutul Pădurenilor, ai cărui locuitori sunt complet izolaţi de lume 5 luni pe an

Concedierile masive din Primăria Deva, suspendate. Zeci de poliţişti locali îşi păstrează posturile

Cinci locuri de vis din România, pline de mistere. Atracţii turistice pentru românii care îşi caută liniştea