Depăşirea fatală făcută de un poliţist cu Trabantul. Bărbatul a murit într-un accident rutier pe DN 76 FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Info Trafic Hunedoara / Facebook

Un poliţist care a intrat într-o depăşire neregulamentară a murit într-un accident rutier. Tragedia a avut loc în localitatea Şoimuş.

Un poliţist din judeţul Hunedoara a murit, vineri, într-un accident rutier.

GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Tragediea a avut loc, vineri după-amiaza, pe un drum judeţean, în localitatea Şoimuş.

„Pompierii Detaşamentului Deva cu o autospecială mixtă, o descarcerare grea, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă au ajuns în căteva minute la locul impactului dintre un autoturism Trabant şi o autoutilitară. În autoturism cei 13 pompieri implicaţi în operaţiune au găsit un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa. Bătbatul a fost declarat decedat de echipajul cu medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Accident grav în Petroşani. Un tânăr a murit, iar trei oameni au fost răniţi FOTO

 Misterul morţii fiului unui milionar, la vânătoare. De ce a fost achitat poliţistul care l-ar fi împuşcat

Accident grav pe DN 66, în Băniţa. Doi tineri au fost răniţi după ce un şofer a pierdut controlul maşinii

Pompierii au acordat îngrijiri medicale şoferului autoutilitarei, ce avea răni uşoare, şi l-au transportat conştient şi cooperant la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva.


Foto: ISU Hunedoara.

„Din primele cercetări, se pare că un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism din direcţia Brad spre Deva, a pătruns pe contrasens şi a intrat în impact frontal cu un autoturism, care circula din sens opus, fiind condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani. În urma impactului a rezultat decesul conducătorul auto de 38 de ani şi rănirea uşoară a unui pasager din autovehiculul de condus de bărbatul de 40 de ani”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Foto: ISU Hunedoara

Victima decedată a fost şoferul autoturismului Trabant, un poliţist angajat al Serviciului Rutier Hunedoara, aflat în timpul său liber.

Circulaţia pe drumul naţional a fost blocată aproximativ o jumătate de oră până la finalizarea operaţiunilor de salvare şi a cercetărilor la locul accidentului.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Transformarea îndrăzneaţă a Gării Deva. Clădirea CFR a intrat în şantier şi va fi de nerecunoscut VIDEO

Imagini spectaculoase din Cetatea dacică Costeşti. Unul dintre „palate” are o nouă înfăţişare FOTO VIDEO

Scrisoarea inedită a lui Aurel Vlaicu, în care românul şi-a anunţat primul zbor cu avionul pe care l-a construit