Sediul Romtelecom din Focşani a fost cumpărat de Ministerul de Interne şi dat în administrare Jandarmeriei Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul sediul al Jandarmeriei Vrancea

Imobilul în care îşi vor desfăşura activitatea jandarmii vrânceni a fost inaugurat vineri, 4 decembrie, în prezenţa autorităţilor.

Vineri a fost dat în folosinţă noul sediu al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea, situat în municipiul Focşani, pe strada Mărăşti Nr. 2.

Evenimentul a avut loc  în prezenţa colonelului Gheorghe Marian Brâncoveanu, din partea comenzii Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, dar şi a autorităţilor judeţene şi locale, precum şi a reprezentanţilor structurilor teritoriale ale M.A.I.

Noul sediu al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea, care corespunde actualei concepţii de asigurare a ordinii publice şi asigură condiţii de muncă la standarde europene, este amplasat în apropierea principalelor obiective date în competenţa inspectoratului, ceea ce permite o deplasare rapidă a efectivelor în zona de competenţă.

Imobilul a aparţinut Romtelecom, dar acum se află în proprietatea statului român şi în administrarea Ministerului Afacerilor Interne, prin Unitatea Militară 0965 Focşani.