Alegeri prezidenţiale 2014. Mesaj pentru Radu Băsescu Pricop, de la tizul său Radu Mazăre: „Să fie sănătos!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Băsescu Pricop are mesaj de sănătate de la tizul său Radu Mazăre Sursă foto Facebook

Radu Mazăre, primarul Constanţei, a fost amuzat de coincidenţa ca nepotul preşedintelui Traian Băsescu să fie botezat cu numele său. Radu Băsescu Pricop s-a născut la data de 14 noiembrie 2014, iar bunicul său de la Cotroceni a declarat că îi place numele de Radu.

Venit la vot duminică, 16 noiembrie, în cel de-al doilea tur de scrutin de la alegerile prezidenţiale, Radu Mazăre s-a declarat amuzat de faptul că primul nepoţel al lui Traian Băsescu poartă chiar numele său, Radu.

Este cunoscută adversitatea dintre cei doi lideri politici, iar preşedintele României a declarat că îi place numele de Radu, pe care l-a primit nou-născutul Ioanei Băsescu, fiica sa cea mare.

Mama lui Radu Mazăre i-a transmis o urare lui Radu Băsescu Pricop, venit pe lume la data de 14 noiembrie 2014. „Să fie sănătos!“, i-a urat Gabriela Mazăre, iar primarul Constanţei a întărit mesajul: „Da, să fie sănătos!“

Radu Mazăre a venit la vot cu mama sa Gabriela Foto Adrian Boioglu

La data de 14 noiembrie 2014, Traian Băsescu a anunţat pe pagina sa de Facebook. „Astăzi, în jurul orei 07.50, s-a născut primul Băsescu. Este sănătos, are 3,4 kg şi ţipă!“, a scris preşedintele care s-a declarat apoi mândru că nepoţelul său este Scorpion, ca el.

Traian Băsescu mai are o nepoţică, Sofia Anais, de la mezina Elena, care se pregăteşte să nască în curând pentru a doua oară.

Vă mai recomandăm

„S-a născut primul Băsescu“, anunţă preşedintele, care a devenit bunic pentru a doua oară

Alegeri prezidenţiale 2014. Mazăre s-a cuminţit. Radu mamii a venit la vot fără escorta de fotomodele