Transportatorii de mărfuri periculoase, controlaţi de poliţişti. Câte amenzi s-au dat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Controale în trafic FOTO IGPR

În perioada 30-31 martie, la nivel naţional, poliţiştii de la rutieră, împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicate, cu vinovăţie, autovehicule destinate transportului de mărfuri periculoase.

De asemenea, acţiunea a vizat verificarea respectării normelor legale care reglementează activitatea de transport de mărfuri periculoase şi a celor privind circulaţia pe drumurile publice.

 Poliţiştii şi specialiştii I.S.C.T.R. au verificat 2.779 de autovehicule, fiind aplicate 859 sancţiuni contravenţionale, dintre care 117 pentru nerespectarea perioadelor de conducere, a pauzelor şi a perioadelor de odihnă (OG 37/2007) şi 27 pentru încălcările prevăzute de H.G. 69/2012.

De asemenea, au fost aplicate 7 sancţiuni pentru încălcarea normelor de efectuare a activităţii de transport rutier de mărfuri periculoase (H.G. 1175/2007), 1 pentru conducerea vehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice, 51 pentru deficienţe tehnice şi 583 pentru alte abateri de la normele rutiere.

Totodată, au fost reţinute 13 permise de conducere şi 45 de certificate de înmatriculare, fiind dispuse 10 imobilizări şi 2 suspendări a dreptului de utilizare a autovehiculului.

Vă mai recomandăm şi:

Mesajul sfâşietor al Rebecăi Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, după moartea mamei: „După 23 ani, din nou împreună!

A fost actualizată lista zonelor cu risc epidemiologic. Lista ţărilor pentru care se impune carantina la sosirea în România - DOCUMENT

Mai multe pentru tine:
Partidele din Bihor sunt încă indecise. Doar PNL şi-a depus listele, Ilie Bolojan cere votul pentru un nou mandat
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Zodia binecuvântată de Paște. Este protejată de Dumnezeu și va trăi un adevărat miracol în zi de sărbătoare
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate