Peste 4.200 de poliţişti de frontieră, la datorie în perioada Paştelui Catolic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Efective mărite la frontiere FOTO Poliţia de Frontieră
Efective mărite la frontiere FOTO Poliţia de Frontieră

În perioada sărbătorilor Pascale Catolice, precum şi  în contextul dispunerii unor măsuri pentru limitarea răspândirii infecţiei cu Sars - Cov 2, la nivelul Poliţiei de Frontieră Române au fost dispuse măsuri pentru întărirea dispozitivului de supraveghere şi control la frontiera de stat.

În această perioadă, atât în punctele de trecere a frontierei, cât şi în zona de frontieră - 30 km interior de la linia de frontieră, peste 4.200 de poliţişti de frontieră desfăşoară zilnic, la nivelul întregii ţări, activităţi de supraveghere şi control la frontiera de stat, precum şi pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii transfrontaliere.

În prezent, prin punctele de frontieră se înregistrează valori de trafic normale pentru această perioadă, fără a se înregistra blocaje sau timpi mari de aşteptare. În vederea fluidizării traficului la graniţele României, reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Române menţin permanent legătura cu autorităţile de frontieră din statele vecine, alături de care se efectuează controlul de frontieră, în vederea dispunerii unor măsuri comune.

În continuare, poliţiştii recomandă cetăţenilor români şi străini care trebuie să tranziteze frontiera naţională în această perioadă  să folosească toate punctele de frontieră deschise în regim internaţional şi să consulte aplicaţia Trafic on-line, disponibilă pe pagina de internet a Poliţiei de Frontieră - www.politiadefrontiera.ro.

Vă mai recomandăm  şi:

Experţii sunt categorici. De ce masca rămâne obligatorie şi pentru vaccinaţi

Drama vieţii lui Nelu Ploieşteanu: Este cel mai frumos cavou din tot cimitirul VIDEO

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite