Mesajul sfâşietor al Rebecăi Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, după moartea mamei: „După 23 ani, din nou împreună!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Luncă / FOTO Arhivă
Gabi Luncă / FOTO Arhivă

În doar o săptămână, COVID-19 a răpit trei nume mari din muzica lăutărească. La câteva ore de la trecerea în nefiinţă a lui Nelu Ploieşteanu, vestea a căzut ca un trăsnet: vineri seara, căntăreaţa Gabi Luncă a murit răpusă de COVID-19, la Spitalul Judeţean Ilfov, unde era internată. Fiica ei a avut o reacţie sfâşietoare.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru marea solistă, care era internată la ATI. 

„După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreună Celui pe care L-au iubit şi L-au slujit o viaţă întreaga! O să ne revedem...”, a fost mesajul sfâşietor postat pe Facebook de fiica cea mică a lui Gabi Luncă, Rebeca Onoriu, la puţin timp de la trecerea în nefiinţă a mamei sale. Rebeca Onoriu a postat şi o poză cu părinţii ei, Gabi Luncă şi Ion Onoriu. Acordeonistul Ion Onoriu, soţul lui Gabi Luncă, a murit în ianuarie 1998.

Gabi Luncă are o poveste de viaţă dramatică. Una dintre cele mai iubite cântăreţe de muzică lăutărească a avut probleme grave de sănătate, în tinereţe. Gabi Luncă a suferit de cancer de sân şi a petrecut mult timp în spitale, chinuită de tratamente şi şedinţe de chimioterapie. 

Citeşte pe Click.ro reacţia pe care a avut-o Elena Merişoreanu când a auzit că a murit Gabi Luncă.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite