Fostul sediu ANIF Jegălia se va transforma în staţie de pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viitorul sediu SMURD de la Jegălia FOTO Facebook/Ciprian Pandea

Ciprian Pandea, senator de Călăraşi a anunţat că astăzi, în şedinţa de Guvern, a fost aprobată trecerea din domeniul public al statului şi administrarea ANIF în domeniul public al comunei Jegălia a unui imobil care să deservească un viitor sediu pentru garda de intervenţie a pompierilor şi serviciul SMURD.

"Am susţinut această idee a primarului Aurel Vasile, idee care a prins contur de câţiva ani, dar care, din diverse motive, nu a ajuns pe masa Guvernului. 

De aceea, mulţumesc pe această cale premierului Florin Cîţu pentru că a fost de acord cu această propunere, dar şi pentru operativitatea bifării primului pas necesar investiţiei care va transforma clădirea unde a funcţionat un sistem de îmbunătăţiri funciare în satul Iezeru (clădire P+1 cu o suprafaţă desfăşurată de 1.014 mp şi un teren cu suprafaţă de 8.322 mp) într-un sediu pentru un detaşament pompieri şi SMURD.

Bineînţeles că voi susţine autorităţile locale în continuare, prin identificarea rapidă a unei surse de finanţare, împreună cu ministrul Lucian Bode, pentru reabilitarea clădirii şi amenajarea ei corespunzătoare noii destinaţii", a anunţat senatorul Ciprian Pandea pe pagina sa de socializare.

Vă mai recomandăm şi:

Beneficiile neştiute ale berii. Ce înseamnă consum moderat şi ce concentraţie alcoolică este indicată

 

Atenţie! În perioada următoare, orice răceală poate fi infecţie cu tulpina indiană